600TL mouse önerisi

Sensei Ten sandığım kadar hafif değilmiş. Sensei Ten veya Aoc Agm700 modeline bakacağım.
Rog Keris modeli hem çok hafif hem de bütçemi aşıyor. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Rival 3'e 500-550tl civarı indirim yakalarsam belki alırım.
Rival 3 berbat bir mouse kesinlikle alma. Ayrıca AGM700 Elimde var o yüzden öneriyorum gönül rahatlığı ile.

Sensei Ten şuanda trendyolda 599tlye satılıyor.
Alınabilir, Nays ile satın alırsanız 510TL'ye falan gelir. Yalnız stok skatezleri pek önermem, Rival 3/110 falan deneyimleme şansım oldu skatezleri iyi değildi, Sensei Ten'de durumun çok değiştiğini sanmıyorum.

Alınabilir, Nays ile satın alırsanız 510TL'ye falan gelir. Yalnız stok skatezleri pek önermem, Rival 3/110 falan deneyimleme şansım oldu skatezleri iyi değildi, Sensei Ten'de durumun çok değiştiğini sanmıyorum.
Sensei Ten almaya ikna oldum gibi. Nays olayı nedir anlatır mısınız uygulamaya kayıt olurken tc istiyor da ondan dolayı nasıl bir sistem?

Sensei Ten almaya ikna oldum gibi. Nays olayı nedir anlatır mısınız uygulamaya kayıt olurken tc istiyor da ondan dolayı nasıl bir sistem?
Klasik ön ödemeli bir kart, onla yapılan satın alımlarda paranın %15'ini iade ediyor. İş bankasının alt uygulaması, güven sorunu olmaz o yüzden. Ki TC'mizin de 2023 Türkiyesinde çok bir önemi kalmadı zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı