600TL mouse pad önerisi

AwQin

Decapat
Daha fazla  
Oyuncu laptopu kullanıyorum FPS oyunları oynuyorum genellikle. Ona uygun 70*30 boyutunda güzel kalitede mouse pad önerisi lazım dostlar. Bütçe azıcık aşılabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.

Temu'dan çok kaliteli mouse padlar alabilirsiniz ama minimum ücret denen bir olay var yani 400 TL daha eklerseniz 200 TL'ye mouse pad ve 500 600 TL yede çok güzel şeyler alabilirsiniz geri kalan para vergiye gidiyor.

Klassegear markasına da bakabilirsin.

Klassegear markasına da bakabilirsin.
Ordan almayı düşünüyordum ama tam emin değilim.

Sizinle Amazon'da bir Marka Store'u paylaştım. KLASSEGEAR

Burdan bakın hocam. Kendim de kullanıyorum memnunum.
Klasse almayı düşünüyordum araştırdığımda uygun fiyatlı en çok önerilen mouse pad markası buydu. Belkide farklı bir öneride bulunur birisi diye konu açmak istedim. Sanırım klasse alıp geçeceğim.

Temu'dan çok kaliteli mouse padlar alabilirsiniz ama minimum ücret denen bir olay var yani 400 TL daha eklerseniz 200 TL'ye mouse pad ve 500 600 TL yede çok güzel şeyler alabilirsiniz geri kalan para vergiye gidiyor.
Temu'dan hiç alışveriş yapmadım ısınamadım bi türlü pek güvenmiyorum birde kaliteli olup olmadığını anlayabileceğimi sanmıyorum mouse pad ile aram çok iyi değil hakim değilim bu konuya.

Ordan almayı düşünüyordum ama tam emin değilim.

Klasse almayı düşünüyordum araştırdığımda uygun fiyatlı en çok önerilen mouse pad markası buydu. Belkide farklı bir öneride bulunur birisi diye konu açmak istedim. Sanırım klasse alıp geçeceğim.
Hocam noname bir firmadan aldığım mouse pad kaymıyor ve algılamıyordu. Akşamına direkt Klasse alıp geçtim şuan çok memnunum. Tek eksisi siyah alacaksanız bilek izi bırakıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı