600TL PSU Önerisi

BayKush

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam bilgisayarda sürekli reset problemim var, aldığım yanıtların %90'i PSU sorunlu dedi. Sistemi aşağıya bırakıyorum ben artık sorun yaşamak istiyorum 500-600 TL'lik bir bütçem var. Bana sorun çıkarmayacak beni götürecek bir PSU önerirseniz sevinirim, eski PSU'yu da garantiye yollayacağım elimin altında yedeği olur hem çünkü bu karantinada zaman geçmek bilmiyor kafayı yemek üzereyim.
  • Ryzen 5 3600
  • Sapphire Radeon RX 590 Nitro+
  • Gigabyte B450M S2H
  • XPG 16 GB Gammix D30 3200MHz
Eski PSU: PSU: Cooler Master 600W Elite. Bir de Vatan'dan alacağım sistemi oraya götürsem orada denememe izin verirler mi PSU'yu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan bilgisayar kapalıymış siparişi şuan versem aynı gün teslim alabileceğim neresi var biliyor musunuz arkadaşlar? Birde bu attıklarınız güvenilir midir ve sorunum umarım PSU dandır buna boşuna para vermek istemiyorum

Vatan Bilgisayar kapalıymış siparişi şu an versem aynı gün teslim alabileceğim neresi var biliyor musunuz arkadaşlar? Bir de bu attıklarınız güvenilir midir ve sorunum umarım PSU dandır buna boşuna para vermek istemiyorum

Emin değilsen hiç alma PSU'da sorun yoksa giden parana çok yazık olur. Bir bilene gösterip hareket edersen daha mantıklı olur.

Aldığım yere götürüp sorunun kaynağını çözdükten sonra arızalı parçanın yensini alacağım sorum şu stoklarında sadece powerboost ve aerocool modelleri var, başka açık bilgisayar parçası satan yer var mı oralarda bilmiyorum ama bu markalar nasıldır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı