600TL'ye kadar gainer önerisi

MustafaMrc0643

Centipat
16 yaşındayım 58 kiloyum 1.75'im 7-8 aydır spor yapıyorum. Yemek yiyerek kütle katamadım kendime. Gainer almaya karar verdim. Var mıdır gainer önerisi olan?
Bütçe: 600 TL.

Gainer bıraktıktan sonra kilo gidiyor geri en anlamsız supplement daha fazla yemen lazım demek ki her öğün karnın patlayacak duruma gelene kadar yemen lazım bende gainer kullanmıştım kilo aldım bıraktıktan sonra anında geri düştüm bol karbonhidrat ye protein al bol bol 16 yaşında gainer anlamsız

Gainer bıraktıktan sonra kilo gidiyor geri en anlamsız supplement daha fazla yemen lazım demek ki her öğün karnın patlayacak duruma gelene kadar yemen lazım bende gainer kullanmıştım kilo aldım bıraktıktan sonra anında geri düştüm bol karbonhidrat ye protein al bol bol 16 yaşında gainer anlamsız

Kral işte evde yapabilecek biri yok. Yemek olsa yerimde işte. Mecbur gainer lazım başka türlü alamam yani

16 yaşındayım 58 kiloyum 1.75'im 7-8 aydır spor yapıyorum. Yemek yiyerek kütle katamadım kendime. Gainer almaya karar verdim. Var mıdır gainer önerisi olan?
Bütçe: 600 TL.
Whey Gainer kullanmıştım ben 18 yaşında. 1 ayda 5 Kg almıştım çoğunluğu kas olarak. Spora devam ederek kullanırsan sonrasında kilo kaybetme gibi bir durum olmuyor. Ama genel olarak çok az yemek yiyorsan tabi uzun vadede eski haline dönebilirsin. Ancak sporla beraber aldığın için zaten çoğunluğu kas olarak kazanıyorsun. Spora devam edersen kas olarak kalacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı