Gainer önerisi

Hocam direkt sallamamış aslında hem ham madde hem içerik kıyası yapmış fakat yine de siz haklısınız, nutradei bilmiyordum bende sallayacaktım ama yorum yapmadan bir fikir ve bilgi sahibi olayım dedim harbiden sağlam marka ve çok ilgililer, reklam ve sponsorlukla ilgili de konuştum, Hardline'ın Serdar aktolgası var bilirsiniz eğer bizde de öyle segmentte biri olsa düşünebiliriz demişlerdi daha da bilgi vermişlerdi fakat buraya yazamıyorum bazı şeyleri.
Hocam tabi ancak içerik kıyasını doğru yaparken bazı bilgi hatalarının yanlışlığına uğramış. Daha önceden bilgi sahibi olmanız çok güzel bir hareket gerçekten. Bazı markalar da reklam yüzü yapmayı oradan kısacağı parayı fiyatlara yansıtıyor, örneğin ssn bu şekilde. Yine de serdar aktola alternatifi herhangi bir sponsoru kimse reddedemez.

Hocam tabii ancak içerik kıyasını doğru yaparken bazı bilgi hatalarının yanlışlığına uğramış. Daha önceden bilgi sahibi olmanız çok güzel bir hareket gerçekten. Bazı markalar da reklam yüzü yapmayı oradan kısacağı parayı fiyatlara yansıtıyor, örneğin SSN bu şekilde. Yine de Serdar aktola alternatifi herhangi bir sponsoru kimse reddedemez.

SSN kötü hocam onların direkt ham madde ve fabrika yeri belli değil ayrıca glisin basmaktan patlamışlardı.

SSN kötü hocam onların direkt ham madde ve fabrika yeri belli değil ayrıca glisin basmaktan patlamışlardı.
Eskişehirde rekk sporcu gıdaları. Glisin olayında da gıda dedektifi bpnin 2 yıllık civarı bir wheyi teste attığı için iletişime geçip neden bölye birşey olduğunu ve yeni wheyleri yapmasını istedi ssn sahibi. Yenilerinden 3 4 defa test yapıp birşey bulamayınca gıda dedektifi sitesinden vs. kaldırdı ssni. Güvenirsiniz güvenmezsiniz birşey diyemem ancak özel olarak rekk sporcu gıdalarının sahibinden ses kaydı var elimde 10 dakikaya yakın. 1. Tercihim olmaz ancak bir heromega değil gözümde

Eskişehirde rekk sporcu gıdaları. Glisin olayında da gıda dedektifi bpnin 2 yıllık civarı bir wheyi teste attığı için iletişime geçip neden bölye birşey olduğunu ve yeni wheyleri yapmasını istedi ssn sahibi. Yenilerinden 3 4 defa test yapıp birşey bulamayınca gıda dedektifi sitesinden vs. kaldırdı ssni. Güvenirsiniz güvenmezsiniz birşey diyemem ancak özel olarak rekk sporcu gıdalarının sahibinden ses kaydı var elimde 10 dakikaya yakın. 1. Tercihim olmaz ancak bir heromega değil gözümde
Hocam sizce hardline gainer alinirmi ben almıştım fakat hiq bigjoy da var birde sizin önerdiğiniz sizce hardline onlardan iyimidir gainer konusunda cevap verirseniz sevinirim.

Hocam sizce Hardline gainer alınır mı? Ben almıştım fakat HIQ bigjoy da var bir de sizin önerdiğiniz sizce Hardline onlardan iyi midir gainer konusunda cevap verirseniz sevinirim.

Hardline pek iyi değil gainer konusunda.
Diyelim ki gainer alacağım. İlk başta nutrade alırım,
Baktım aromaya önem veren birisiyim. O zaman SSN alırım.
Hadi diyelim ki takıntılı birisi olayım, SSN'e güvenmiyim.SSN pek reklam yapan bir firma olmadığı için ürünleri genel fiyat aralığının minimum seviyesinde tutuyor. Yavaştan ün de kazanmaya başlayınca klasik instagram fenomenleri gömüyor markayı. Birde gıda dedektifi olayında bir yanlış anlaşılma çıkınca iyice markayı karalamaya başladılar. İnstada gezen hiq grizzone fanboyları markayı gömüyor. Dediğim gibi ssn almayacak olsam.
O zaman da bigjoy veya mysupplement alırdım F/p olanı.
Hardline listeye pek giremez gibi.

Hocam merhaba. Gainer ve whey arastırması yapıyorum. Mesajlarınızı okudum. Hangi markayı tavsiye edersiniz? Whey ve gainer farklı markalar olabilir. Fiyat önemli değil. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı