cıkmasına gerek yok hocam 568 tl indirim var.Bütçe şuna çıkar mı?
![]()
EasySMX X05 kablosuz Gamepad Bluetooth oyun denetleyicisi ile uyumlu PC/telefon/anahtarı/buhar oyun, RGB ıÅık, salon etkisi - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
cıkmasına gerek yok hocam 568 tl indirim var.
vergiyle 1200 liraBütçe şuna çıkar mı?
![]()
EasySMX X05 kablosuz Gamepad Bluetooth oyun denetleyicisi ile uyumlu PC/telefon/anahtarı/buhar oyun, RGB ıÅık, salon etkisi - AliExpress
Fifa için kötüleyenleri gördüm o yüzden bilemedim.Her konsol önerisinde aynı konsolu atıyorum ama bu bütçede alınabilecek amiral gemisi : Amazon.com.tr
Ne kadar idare edeceğine bağlı çıkabilir.Bütçe şuna çıkar mı?
![]()
Bu bütçede replika ya da F310 alırsanız en fazla 3-4 ay idare eder ama attığımı alırsanız 1-2 senesi var en az.Ne kadar idare edeceğine bağlı çıkabilir.
Bu bütçede replika ya da F310 alırsanız en fazla 3-4 ay idare eder ama attığımı alırsanız 1-2 senesi var en az.
Replika kol bu, alınmaz.Hocam bu da alınabilir bütçe arttırıp. https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-sony-dualshock-4-v2-zct2-kablosuz-ps4-fiyati,8480970.html
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.