600TL'ye kadar PSU tavsiyesi

APlusMath

Decapat
Ekran kartım GTX 1660 Super, işlemcim Ryzen 5 2600 ve anakartım B450M-K. Bu sisteme uyumlu PSU tavsiyelerinizi bekliyorum. F/P olsun lütfen. Gold Bronze arası sanırım aylık 20TL mi fatura fark ediyor günde 10 saat ortalama kullanımda? Sistemi herhangi bir elektrik kesilmesinde veya fazla akımda falan korusun. O yüzden düzgün bir PSU ariyorum.

Bu PSU nasıldır?

Bu arada ayriyeten başka bir soru daha soracağım. Bunu özellikle cevaplarsanız sevinirim. Önerdiğiniz PSU 3060 Ti ve 5600X'li sistemi rahat uyum sağlar mı? ileride bu sisteme geçebilirim.

Bunu alabilirsin indirimde kaliteli bir model bunun yerine tercih edilebilecek diğer model arkadaşın attığı XPG pylon.

Bu Zalman normalde ne kadar hocam? XPG Paylon ile Zalman bu ikisi yani 3060 Ti ile 5600X sistemi rahatça taşır değil mi? Ayrıca hangi PSU'yu tercih ederdiniz?

Bu Zalman normalde ne kadar hocam? XPG paylon ile Zalman bu ikisi yani 3060 Ti ile 5600X sistemi rahatça taşır değil mi? Ayrıca hangi PSU'yu tercih ederdiniz?

Aradaki fiyat farkına bakılacak olursa Zalman'ı alırdım 685TL normalde. XPG pylon ana kapasitörleri biraz daha iyi ve daha iyi koruma sağlayıcaktır ama Zalman'da kötü değil iki PSU'da üzmez, ikisi de RTX3060 Ti ve Ryzen5 5600X sistemi kaldırır.

Aradaki fiyat farkına bakılacak olursa Zalman'ı alırdım 685TL normalde. XPG pylon ana kapasitörleri biraz daha iyi ve daha iyi koruma sağlayıcaktır ama Zalman'da kötü değil iki PSU'da üzmez, ikisi de RTX3060 Ti ve Ryzen5 5600X sistemi kaldırır.

Teşekkür ederim hocam :). Yarın detaylı fiyat incelemesi yapacağım, alacağım. XPG palyon normalde kaç TL'ye satılıyor ve hiç indirime girdiğini gördünüz mü?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı