En ucuz FSP HYPER K 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER K 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.100,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben bunu Recep baltaşın tanıttığı sistemde güzel ve yeterli demesi ile buraya yolladım ve +80 sertifikası var adında geçmiyor sadece belli ki hiç bir şey beğenmiyorsunuz size beğeneceğiniz bir şey atayım link:
Öncelikle marka takıntınız olduğu çok belli bu huyunuzdan kurtulun ve bir markanın bir modeli sorunlu olunca her modeli sorunlu diye bir şey yok fazla sert konuşuyosunuz bence bundan da faz geçin son olarak kendinizin bildiğinizi sanıyorsanız neden buraya yazıyorsunuz FSP'ye çöp demişsiniz gülmekten kendimi tutamıyorum dünyaca tanınan bir PSU markası FSP ben yine de önerimi atayım da siz isterseniz 550W ASUS'a 1000 lira verin beni alakadar etmez.
FSP Hydro K 600 Serisi 80PLUS Bronze 600W Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.908,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
Çok biliyorsan neden bize soruyorsun. FSP'ye çöp diyeni de ilk defa görüyorum. Bu arada gidip kronik sorunlu olduğu bilinen bir SSD'yi satın alıp markanın tüm ürünlerinin kötü olduğunu sanma.