G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 9 Aralık 2020 #11 /Doğukan Çakar\ dedi: Hocam arkadaş almış artık zaten. Teknobiyotik'ten sistem alan çoğu kişi de bunu kullanıyor. Bir sıkıntı çıkacağını şahsen düşünmüyorum. 2 forum kullanıyorum aylardır, hiçbirinde High Power Eco PSU patladı diye konu görmedim. Genişletmek için tıkla... Yok hayır , genel konuştum hocam bu markanın işlerine ben de çoğunlukla güveniyorum, sadece bir PSU sadece korumalarıyla yargılanmamalı onu kastettim.
/Doğukan Çakar\ dedi: Hocam arkadaş almış artık zaten. Teknobiyotik'ten sistem alan çoğu kişi de bunu kullanıyor. Bir sıkıntı çıkacağını şahsen düşünmüyorum. 2 forum kullanıyorum aylardır, hiçbirinde High Power Eco PSU patladı diye konu görmedim. Genişletmek için tıkla... Yok hayır , genel konuştum hocam bu markanın işlerine ben de çoğunlukla güveniyorum, sadece bir PSU sadece korumalarıyla yargılanmamalı onu kastettim.
/Doğukan Çakar\ Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 779 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2020 #12 Gerek dedi: Yok hayır , genel konuştum hocam bu markanın işlerine ben de çoğunlukla güveniyorum, sadece bir PSU sadece korumalarıyla yargılanmamalı onu kastettim. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
Gerek dedi: Yok hayır , genel konuştum hocam bu markanın işlerine ben de çoğunlukla güveniyorum, sadece bir PSU sadece korumalarıyla yargılanmamalı onu kastettim. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
1 168182 Kilopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 364 9 Aralık 2020 #13 Berke.eth dedi: Elektrik-Elektronik Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim, Odtü'deyim. İki marka arasında kesinlikle Schneider. Genişletmek için tıkla... Herkese teşekkür ederim arkadaşlar.
Berke.eth dedi: Elektrik-Elektronik Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim, Odtü'deyim. İki marka arasında kesinlikle Schneider. Genişletmek için tıkla... Herkese teşekkür ederim arkadaşlar.