600W PSU Önerisi

Selamlar, muhtemelen güç kaynağım bozuldu, yeni bir arayış içindeyim. Sistemim fotoğraftaki gibi. Gözüme takılan Frisby Gamemax 650 140mm fan var, içime sindi gibi.

Sizce daha ucuza N11 den başarılı satıcılardan mı alınmalı (koşulsuz iade hakkı) yoksa Media, Vatan gibi firmalardan mı?

Sorun %90 PSU'da. Kısa devre yaptım, yine elektrik gelmiyor fanlar dönmüyor, yine de iade etme hakkı konusunda problem çıksın istemiyorum %10'luk anakart hatası ihtimalinde olabilir dediler. Deneyebileceğim yedek bir PSU yok maalesef.

4FB1AC34-E661-44CB-9D40-424D537024A9.jpeg 1E232CBB-2EFA-493F-91F4-1E3993F9A29A.jpeg 77116579-8022-48AD-A0C9-810DE0511560.jpeg E8384EC4-EB1A-4967-B826-169E87EECFCE.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
GameMax, Everest, Frisby ve türevleri gibi markalardan PSU almayın. Kalitesiz, sertifikasız güç kaynaklarıdır bunlar.
Bunları tercih edebilirsiniz.

GameMax, Everest, Frisby ve türevleri gibi markalardan PSU almayın. Kalitesiz, sertifikasız güç kaynaklarıdır bunlar.
Bunları tercih edebilirsiniz.

Gamemax Gp-650 650w 80 Plus Bronze Güç Kaynağı Power Supply Psu - n11.com

Mesela bu ürün için 80 plus bronz sertifika yazıyor sertifikasız mı olmuş oluyor ?

Bir de attığınz alışveriş sitesinde koşulsuz iade hakkı var mı örneğin sorunum power Supplyi de değilse?
up

Son düzenleme:
Gamemax Gp-650 650w 80 Plus Bronze Güç Kaynağı Power Supply Psu - n11.com

Mesela bu ürün için 80 plus bronz sertifika yazıyor sertifikasız mı olmuş oluyor ?

Bir de attığınz alışveriş sitesinde koşulsuz iade hakkı var mı örneğin sorunum power Supplyi de değilse?
up
PSU bir PC'nin en önemli parçası diyebilirim. Bütün bileşenlere enerjiyi ileten o. Kalitesiz bir PSU tüm sistemi çöpe attırabilir. Bu nedenle kaliteli almak gerekiyor. Piyasada saçma sapan kalitesiz PSU çok. Bazıları sertifikalı diyor ama sertifikasız çıkıyor. Örneğin Everest, 80+ listesinde adı geçmiyor. Corsair VS550 2018 alabilirsiniz, linkini atmıştım.
Koşulsuz iade konusunu bilmiyorum. Yalnız sorun PSU da değilse koşulsuz iade ne alaka ona gram anlam veremedim. Zaten arızalıysa ve iade edilecek koşullar varsa edilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı