Neye göre anlıyorsunuz bunu?600W için 1000 VA gayet yeterli olur diye düşünüyorum. Ben 750W için 1100-1200 VA almayı düşünüyorum mesela.
Muhakkak bir yöntemi vardır ancak ben piyasa araştırması ve tecrübe ile.Neye göre anlıyorsunuz bunu?
Neye dayanarak harcamaz diyebiliyorsunuz. Sonuçta nasıl bir sistem hakkında konuşulduğu belli değil. Evet belki sizin sisteminizde 600W harcayacak bileşen yoktur ama herkesin sistemi ve ihtiyacı aynı değil. Hem madem harcamayacak boşuna mı 600W yapıyorlar. Sizin mantığınıza göre bakarsak 1600 W tamamen israf olarak gözüküyor. Karşınızdakini dinlemeden ön yargılı davranıyorsunuz.600 w psu harcamaz ki? Sisteminde özel ekran kartı felan mı var? Herneyse 1500 va lık tunçmatik kullanıyorum ve gayet memnunum
Şimdi tekrar düşündüm de UPS'in elektrik kesildiğinde bir süre daha çalıştırmaya devam ettirme olayı benim için çok da gerekli bir şey değil. Bu özellik olmadan sadece voltaj dengesizliklerini önleyen bir cihaz vardır sanırım. Çok para da vermek istemiyorum açıkçası. Sizce bunu mu almalıyım yoksa dediğim aletten mi?Muhakkak bir yöntemi vardır ancak ben piyasa araştırması ve tecrübe ile.![]()
Merhaba son durum nedirŞimdi tekrar düşündüm de UPS'in elektrik kesildiğinde bir süre daha çalıştırmaya devam ettirme olayı benim için çok da gerekli bir şey değil. Bu özellik olmadan sadece voltaj dengesizliklerini önleyen bir cihaz vardır sanırım. Çok para da vermek istemiyorum açıkçası. Sizce bunu mu almalıyım yoksa dediğim aletten mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.