600W PSU R7 2700 ve RX 590 İçin Yeterli Mi?

Yeter
İ5 9400f ve Gtx 1660Ti için CM Masterwatt 600MPX aldım sistemime yetiyor.
RX590 güç tüketimi biraz fazla. 600W gayet yeterli ama 700W alması geleceğe dönüklük açısından iyi olur. Belki 2 yıl sonra yeni bir ekran kartı veya işlemci takmak ister.

Yeter

RX590 güç tüketimi biraz fazla. 600W gayet yeterli ama 700W alması geleceğe dönüklük açısından iyi olur. Belki 2 yıl sonra yeni bir ekran kartı veya işlemci takmak ister.
-Gtx 760 güç tüketimi 170W ve önerilen Psu 500W
-Gtx 950 güç tüketimi 90W ve önerilen Psu 350W
-Gtx 1050 güç tüketimi 75W ve önerilen Psu 300W
Teknoloji geliştikçe güç tüketimleri azalıyor ve ayrıca bahsettiğim sistemim toplamda 350W güç tüketimine sahip. Seni yönlendirmek istemem ama daha çok araştırma yapmanı tavsiye ederim bilinmedik markalar 700W Psu'yu daha ucuza satıyor diye kendini kandırma. Ucuz etin yahnisi zamanında başıma iş açtı. Elektrik kesintisinde ucuz güç kaynağım ekran kartımıda yakarak intihar etti. PSU konusunda dersimi aldım ben.

-Gtx 760 güç tüketimi 170W ve önerilen Psu 500W
-Gtx 950 güç tüketimi 90W ve önerilen Psu 350W
-Gtx 1050 güç tüketimi 75W ve önerilen Psu 300W
Teknoloji geliştikçe güç tüketimleri azalıyor ve ayrıca bahsettiğim sistemim toplamda 350W güç tüketimine sahip. Seni yönlendirmek istemem ama daha çok araştırma yapmanı tavsiye ederim bilinmedik markalar 700W Psu'yu daha ucuza satıyor diye kendini kandırma. Ucuz etin yahnisi zamanında başıma iş açtı. Elektrik kesintisinde ucuz güç kaynağım ekran kartımıda yakarak intihar etti. PSU konusunda dersimi aldım ben.
FSP markası mı bilinmedik ? Hiç güleceğim yoktu valla.
Ek olarak, RX 590 225W güç tüketiyor. Kendi sitesinde önerilen güç kaynağı 550W. Yani 600W alınması iyi olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı