Büyük ithimal TT veya Cooler Master alıcam.Güç kaynağınının modeline bağlı. Everest gibi bir dandik marka PSU ise beslemeyebilir.
RX590 güç tüketimi biraz fazla. 600W gayet yeterli ama 700W alması geleceğe dönüklük açısından iyi olur. Belki 2 yıl sonra yeni bir ekran kartı veya işlemci takmak ister.İ5 9400f ve Gtx 1660Ti için CM Masterwatt 600MPX aldım sistemime yetiyor.
-Gtx 760 güç tüketimi 170W ve önerilen Psu 500WYeter
RX590 güç tüketimi biraz fazla. 600W gayet yeterli ama 700W alması geleceğe dönüklük açısından iyi olur. Belki 2 yıl sonra yeni bir ekran kartı veya işlemci takmak ister.
FSP markası mı bilinmedik ? Hiç güleceğim yoktu valla.-Gtx 760 güç tüketimi 170W ve önerilen Psu 500W
-Gtx 950 güç tüketimi 90W ve önerilen Psu 350W
-Gtx 1050 güç tüketimi 75W ve önerilen Psu 300W
Teknoloji geliştikçe güç tüketimleri azalıyor ve ayrıca bahsettiğim sistemim toplamda 350W güç tüketimine sahip. Seni yönlendirmek istemem ama daha çok araştırma yapmanı tavsiye ederim bilinmedik markalar 700W Psu'yu daha ucuza satıyor diye kendini kandırma. Ucuz etin yahnisi zamanında başıma iş açtı. Elektrik kesintisinde ucuz güç kaynağım ekran kartımıda yakarak intihar etti. PSU konusunda dersimi aldım ben.
![]()
GeForce RTX 20 Serisi Ekran Kartları ve Dizüstü Bilgisayarlar
Gerçek zamanlı ışın izleme, yapay zeka destekli DLSS 2.0 ve programlanabilir gölgelendirme.www.nvidia.com.tr![]()
![]()
NVIDIA GeForce 10 Serisi Grafik Kartları
NVIDIA GeForce 10 serisi grafik kartlarının teknik özelliklerine göz atın.www.nvidia.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.