600W PSU Tavsiyesi

Kubilay0618

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cooler Master Elite V3 600W PSU 6 aydır sistemimde sorunsuz kullanırken son zamanlarda boştayken bile cızıtı yapan, kendi kafasına göre kasayı kaldırınca giden, yana çevirince düzelen kasayı masaya koyunca cızırtı tekrar başlayan lanet bir PSU vardı. Garantiye göndermedim 600 - 650W aralığında en az Bronze sertifikalı kullanan sessiz uzun süre idare edebilecek PSU önerilerinizi bekliyorum.

Sistemim;
Ryzen 3 2300 X
MSI RX 570 Armor 4 GB
MSI A320M Pro-E 3200 MHz Anakart AM4

Son düzenleyen: Moderatör:
Cooler Master Elite V3 600W PSU 6 aydır sistemimde sorunsuz kullanırken son zamanlarda boştayken bile cızıtı yapan, kendi kafasına göre kasayı kaldırınca giden, yana çevirince düzelen kasayı masaya koyunca cızırtı tekrar başlayan lanet bir PSU vardı. Garantiye göndermedim 600 - 650W aralığında en az Bronze sertifikalı kullanan sessiz uzun süre idare edebilecek PSU önerilerinizi bekliyorum.

Sistemim;
Ryzen 3 2300 X
MSI RX 570 Armor 4 GB
MSI A320M Pro-E 3200 MHz Anakart AM4

COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
Şuna bir bakın derim.

Bilişimport Be Quiet! ürünleri satıyor, nispeten uygun fiyatlı ve bilindik, tutulan bir markadır.

Donanımhaber'de yazana göre Be Quiet, arıza yapan ürünleri tamir yerine bire bir değişim yapılması talimatı vermiş Bilişimport'a, bu yönden bile tercih edilebilir duruyor.

Bütçeniz dahilindeyse bi bakmanızı öneririm. Hatta Bilişimport ile iletişime geçerek daha fazla bilgi alabilirsiniz, yardımcı olurlar sanıyorum ki...

Not: Gene de incelemelere ve hatta Reddit yorumlarına bir bakın derim, yanlış yönlendirme de yapmak istemem bire bir tecrübem olmadı çünkü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı