6090 TL'ye Enermax Revolution D. F. X 1350W 80+ Gold full modüler alınır mı?

Diger bilesenleri nedir sistemin hocam. Uzun vadede yetersiz gelecegini dusunuyorum. Tam yüke soktunuzmu makineyi?
Fiyat performans bir sistemdi hocam sanırım undervolt yapılmış sonradan aklıma geldi emin değilim o konuda sistem benim değil.

6090'lara geçeceğimi sanmıyorum. En iyi ihtimal 9070 XT alırım fiyatı normalleşince.
Yeterli gelir o zaman

6090'lara geçeceğimi sanmıyorum. En iyi ihtimal 9070 XT alırım fiyatı normalleşince.

750W PSU'lar bile fazla fazla yetiyor 9070 serisi icin hocam. Güncel en iyilerden istiyorsanız FSP vita gayet yeterli. Ama fazlaca ileriye donukluk ve omurluk olsun derseniz Delta oneririm. Bircok markanin adaptorlerini uretiyor Delta laptop tarafinda. HP, Dell, Lenovo gibi markalarinda sunucularinin PSU'lari Delta üretimi. Son kullaniciya ürün cikartmaz normalde Delta. Alirsaniz omurluk olur cidden. Bu işin Mercedes'i denebilir Delta icin. Burada tüm ürünleri var.

Bu ne hocam, trafo mu işleteceksiniz? Bu tarz üniteler genelde 4090 + 4090 yapan ve iş için kullanılan kasalarda tercih edilir. 750-850W yine kaliteli bir şey işinizi görecektir. Kalan ekstra parayla RAM takviyesi falan yapın.

Bende alayım şu PSU'dan. Benim 850W xiamatek 12whpwr kablo ile reset atmaya başladı. Sorunun onda olduğunu zar zor çözdüm. İndirimde aldığım ssdyi iade ettim. Meğer sorun PSU'daymış.

Bende alayım şu PSU'dan. Benim 850W xiamatek 12whpwr kablo ile reset atmaya başladı. Sorunun onda olduğunu zar zor çözdüm. İndirimde aldığım ssdyi iade ettim. Meğer sorun PSU'daymış.
Alıp montajladım güzel PSU.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı