Diger bilesenleri nedir sistemin hocam. Uzun vadede yetersiz gelecegini dusunuyorum. Tam yüke soktunuzmu makineyi?Yok hocam bizzat kullandım sıkıntı vermiyor.
Fiyat performans bir sistemdi hocam sanırım undervolt yapılmış sonradan aklıma geldi emin değilim o konuda sistem benim değil.Diger bilesenleri nedir sistemin hocam. Uzun vadede yetersiz gelecegini dusunuyorum. Tam yüke soktunuzmu makineyi?
Yeterli gelir o zaman6090'lara geçeceğimi sanmıyorum. En iyi ihtimal 9070 XT alırım fiyatı normalleşince.
6090'lara geçeceğimi sanmıyorum. En iyi ihtimal 9070 XT alırım fiyatı normalleşince.
Onlarda kendi torunlarına verir hocam artıkİndirimde aldım şu an aktif olarak kullanıyorum. 7500F - 4070 Ti sisteme sahibim ve stres testinde daha fan açmıyor PSU. Torunlarıma miras bırakıcam.
Alıp montajladım güzel PSU.Bende alayım şu PSU'dan. Benim 850W xiamatek 12whpwr kablo ile reset atmaya başladı. Sorunun onda olduğunu zar zor çözdüm. İndirimde aldığım ssdyi iade ettim. Meğer sorun PSU'daymış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.