60Hz Monitör Kullanınca Sistem En Fazla 60 FPS Mi Verir?

Jessica Simpson

Decapat
* I5 9400F
* Asus Prime H310M-K R2.0 Soket 1151 Anakart
* 8GB RAM 3000MHz
* İnno3D RTX 2060 Gaming Ekran Kartı
* 1TB HDD
* Frisby Venom FC9270-G. 650W +80 Gaming Kasa

Arkadaşlar böyle bir sistem topladım. Ama monitörüm 60Hz yani ben sistemi boşuna mı topladım? En fazla 60 FPS mi verecek yani? Bir aydınlatırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi henüz almadıysanız kasayı değiştirip daha kaliteli bir şey alın. Konuya gelirsek de monitörünüz 60Hz diye PC 60 FPS üstünü göremez diye bir şey yok, yine alacağınız en yüksek FPS'i alırsınız. Örnek veriyorum X oyununda 250 FPS alıyorsunuz ama monitörünüz 60Hz yenileme oranına sahip olduğu için saniyede 60Hz olarak yenileyecek.

650w 80+. PSU. Neden öyle dedi ki
Frisby, Everest, Turbox bilmem ne bilmem ne, bu markalar kalitesiz ürünler ürettikleri için şu güzelim sistemi bu kalitesiz ürüne emanet etmenizi istemem. O kadar parayı verdikten sonra çok daha iyileri alınıyor.
Mesela: Corsair Builder Series VS550 550W PSU CP-9020171-EU Fiyatı
SilverStone Strider 80Plus Sertifikalı 500W Güç Kaynağı (Tek Fiyatı
Sharkoon TG5 USB 3.0 4xLed Fanlı Pencereli Mavi ATX Kasa TG5-BLUE
Sharkoon TG4 Mavi USB 3.0 4x120mm Fanlı Pencereli Mid Tower Kasa TG4-BLUE

Frisby, kalitesiz markalar arasındadır. Kullanmanız durumunda bir çok risk bulundurursunuz.
Saol
Sistemi henüz almadıysanız kasayı değiştirip daha kaliteli bir şey alın. Konuya gelirsek de monitörünüz 60Hz diye PC 60 FPS üstünü göremez diye bir şey yok, yine alacağınız en yüksek FPS'i alırsınız. Örnek veriyorum X oyununda 250 FPS alıyorsunuz ama monitörünüz 60Hz yenileme oranına sahip olduğu için saniyede 60Hz olarak yenileyecek.
Yani PC alabilirmiyim yada RTX 2060 yerine daha düşük ekran kartı mi kullanıyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı