60Hz monitörde 250FPS CS oynamak

Emir712

Decapat
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
24
İyi günler. Yeni bir sistem aldım. CS-GO yüksek ayarlarda 200-250 FPS verir ancak monitörüm HP vs17e 60 Hz. Herhangi bir FPS kısıtlaması yapmalı mıyım, önerileriniz nedir? Teşekkürler...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
60Hz ile 60FPS üstü hiçbir FPS değerini göremeyeceğin için 75Hz bir monitöre geçersen 75 FPS görürsün. 144Hz geçersen 144 FPS. 240 Hz geçersen 240 FPS. Bilmem anladın mı?
Sizinle bu konuyu sabaha kadar tartışabilirim . Olay görebildiğimiz 60Hz mantığı değil , akıcılık . Siz isterseniz 60Hz'e sabitleyip oynayın. Akıcılık oyundaki en önemli şeylerden biridir. Hareketler daha rahat görünür . Daha ferahtır ve adam vurmanız da kolaylaşır . Bilmiyorum ne kadar CS:GO oynadınız ya da herhangi bir CS oyunu oynadınız . Yaklaşık 9-10 yıldır , Cs 1.6 ve CS:GO oynamaktayım . Ve çoğu oyuncu da FPS'nin öneminden bahseder . Neyse daha açıklama yapmak istemiyorum. Ben ne söylersem söyleyeyim siz diyeceksiniz 60Hz monitörü var , daha fazlası gereksiz . Sizin tercihiniz.
 
@GreatestOfAlltimes Görüp görmemekle bitmiyor iş. Siz V-Sync açarsanız oyun motoru işlemciyi beklemek zorunda kalacak, bu da oyunda karelerin daha geç oluşmasını sağlayacak. Kafadan birkaç ms daha geç göreceksiniz adamı. 60 Hz de olsa, 144 Hz de olsa yüksek FPS her zaman fark eder.

Ekstra olarak CS gibi bir oyunda FPS yükseldikçe bunny de daha hızlı yaparsınız.
 
60 HZ monitör kullanırken 250 FPS Fortnite oynuyordum ve bir sıkıntı yaşamıyordum. Yırtılma olsaydı bile ben fark etmedim. Ama FPS 100'e düştüğünde bunu fark edebiliyordum, akıcılık azalıyordu. Yüksek FPS her zaman iyidir. FPS'i sabitlemenin bir anlamı yok. Hem görüntü geç gelir hem de bana göre akıcılık azalır.
 
İyi günler. Yeni bir sistem aldım. CS-GO yüksek ayarlarda 200-250 FPS verir ancak monitörüm HP vs17e 60 Hz. Herhangi bir FPS kısıtlaması yapmalı mıyım, önerileriniz nedir? Teşekkürler...
CS:GO'nun fps kısıtlamalı oynanmasını tavsiye etmem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı