Clevo kullanıyor diye biliyorum.Monster da Tongfang kullanıyor.
Clevo kullanıyor diye biliyorum.Monster da Tongfang kullanıyor.
Clevo kullanıyor diye biliyorum.
Clevo kasalarını genelde Abra serisinde kullanıyor ve geçmiş dönemde 1-2 modelinde Tulpar da kullandı. %90 şu an Tongfang kasa kullanıyor Monster. Arkadaşın attığı kasa da Tongfang
Monster'dan uzak durun deyip aynı kasayı kullanan cihaz önermek kaçıncı seviye![]()
Monster 115 watt. GameGaraj'da 115 watt ve ikisinin de ekran kartı üreticisi tongfangmış.Ben şahsen Monster alma taraftarı değilim. Ekran kartı açısından değerlendiriyorsun 5060'lı laptopta ekran kartı watt değeri de yazmamakta, ama diğer iki 4060'lı sistemlerde 140watt yazıyor gayet güzel, 4060'lı sistemlerden 5060 lıya göre daha fazla performansta alabilirsin bu watt muhabbeti yüzünden... Onu bir araştır derim.
Oyunları 2k oynamasam da olur. 1080p 80fps üstü olsa yeterli.5060'ın hayal kırıklığı olduğu doğru ama dizüstü bir sistemde 5060, 4060'a göre daha iyi olur. 5060, 4060 Ti gücünde ve MFG gibi özellikleri var. Çoğu oyunu sorunsuz oynarsınız. Aşırı 3A oyunlarda biraz ayar kısarsınız o kadar.
Siz hangisini öneriyorsunuz peki hocam?Monster da Tongfang kullanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.