Mortar yapıp 1660 Ti'a düşürdüm.
Mortar yerine B460M PRO yapmanız daha iyi olur. En azından RTX 2060 ile kullanırsınız. 1660 Ti ile 2060 arasında 10-15FPS kadar fark var.
Mortar yapıp 1660 Ti'a düşürdüm.
Ekran kartı iyi ama bunu alırsan ileride ekran kartını yükseltemezsin.Aquarius 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Not: Başka konuda 3-5 sene sonra ekran kartını yükselteceğini söylemişti.
Tamam o zaman arkadaşların dediği özelleştirmeleri yaparak alabilirsin.Ekran kartı zaten RTX 2070 yapmam yine aynısını alırım.
Depolama kısmında endişeleniyorum.Tekrar söylüyorum. Arkadaşın dediği gibi i3 10100F alıp yanına 2060 olursa bal gibi olur.
i5 10400F demeseydin rtx 2060 lı sistem toplayacaktım..İtopya'da olur. Hepsiburada'yı seçmeyin de.
İ3'de olur. Hepsiburada olmasında...i5 10400F demeseydin rtx 2060 lı sistem toplayacaktım..
SSD'De bir sıkıntı yokDepolama kısmında endişeleniyorum.
Neden hocam?Hepsiburada olmasında...
Hepsiburada ile ilk aldığım sistemi 23 günde iade edebildik. Ordan birşey almayacağım birdaha.Neden hocam?
Tamam o zaman arkadaşların dediği özelleştirmeleri yaparak alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.