6100 TL sistem toplama

Bütçe
6100TL
Hocam yeri gelmişken sorayım i5 10400F kadar performanslı mı? Stok hızı cidden ilginç ve fazla i3'ün.

GHz'e bakmak biraz saçma. 2.9GHz 10400F, 3600'e yakın performans sergiliyor.

Peki işlemciyi i3 10100F yaparsak ne zaman değiştirmem gerekecek i3 10100F'i.

2060S'e kadar her ekran kartı takılabilir. Güncellediğiniz zaman ileride değiştirirsiniz.

GHz'e bakmak biraz saçma. 2.9GHz 10400F, 3600'e yakın performans sergiliyor.

Hocam videolarda yapılan karşılaştırma, iki işlemcinin de overclocklu hali. Arkadaş da söylüyör, Turbo Boost, overclock vs. işlerle uğraşmayacım diye. Ben o yüzden AMD tarafına yöneldim.

I5 10400F, 2070 ve sonrası ekran kartlarında tercih edilmeli. 2060 ve altı kartlarda aralarında 1 FPS fark var, çünkü darboğaz çok az.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe X2

6350 TL

Ekran kartı stoklarda yok. Yakın zamanda gelecektir diye umuyorum.

Ama ben video çekip yayın açmayı da düşünüyorum i3 zorlanır mı acaba?

Hocam videolarda yapılan karşılaştırma, iki işlemcinin de overclocklu hali. Arkadaş da söylüyör, Turbo Boost, overclock vs. işlerle uğraşmayacım diye. Ben o yüzden AMD tarafına yöneldim.
OC yapılmıyor bu işlemcilere. Hem AMD otomatikmen OC yapılmış bir biçimde gelmiyor. Biraz araştırın.

Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 adet.
Bu sistem gayet güzel, tavsiye ederim. Kasayı Zalman N5 MF ile değiştirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı