610M İle GTA 4 Oynanır mı?

78501

Kilopat
Makaleler
5
Merhabalar. Sistemimle GTA 4 oynamak istiyorum. Denemek için Blackbox sürümünü indirdim. Oyun dün kasmıyorken bugün kasmaya başladı. Kastığı için orijinal sürümünü almaya da pek yaklaşamıyorum. Ayrıca GTA 4'ü arkadaşımla oynayabilmek için sadece GTA 4'ü satın almam yeterli mi, yoksa EFLC'yi de satın almam mı gerek ? Teşekkürler.
Sistemim;
Intel Core i5 2450M, 6 GB DDR3 1333MHz SDRAM, GT 610M 2GB, 1 TB 5400 RPM WD Blue.

En düşük ayarlarda oynayabilmeniz gerek. Ancak şunu belirteyim oyun hiç kararlı bir oyun değil. Optimizasyon özürlü bir oyun bu. Önerim almamanızdır. EFLC'ye gerek yok sanırım. Ancak Steam indirimi bekleyip ikisini birden almanız daha iyi olacaktır.

Zaten indirimi beklemeyi düşünüyorum. Şöyle söyleyeyim; GTA 5'i en yüksekte açacak bilgisayarım dahi olsa GTA 4 oynardım. Çünkü oyunun gerçekçiliği gerçekten süper. Araba sesleri, mekanik, fizik... Cidden almaya değmez mi, yoksa oynayamaz mıyım ?

Oynanabilir. Fakat en düşük ayarlarda oynayabilirsin. Sebebi GTA 4 optimizasyon açısından her türlü sıkıntısı olan oyundur. Alacağınız zaman bence kesinlikle indirim zamanları olmalı sebebi şudur ki ben yaz indirimlerinde CS:GO üzerinden kazandığım 15TL değerindeki itemi satıp oyunu EFLC ile sadece 9.80TL'ye sahip oldum. İyi forumlar.

Teşekkür ederim. Peki, bilgisayarıma Windows 10 mu, Windows 7 mi kurmalıyım ? Windows 7'de daha iyi performans aldığımı düşünüyorum. Yoksa yanlış mı düşünüyorum ?

Eski sistemlerde Windows 7 64bit kullanılabilir. Fakat artık Windows 10 Windows 7'yi geçmiş durumda. İyi forumlar.

Geçtiğimiz sene 8 GB RAM, 3210 işlemci ve 610m ile oynuyordum hocam. Düşük/Orta ayarlarda gayet oynanabilir seviyedeydi. Oynayabileceğinizi düşünüyorum.

Anladım, o zaman indirimde alacağım. Kasarsa iade ederim artık. Yapacak bir şey yok Teşekkürler herkese.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca, ekran kartı kullanımımı hiçbir zaman %100 olarak göremiyorum. Bir sorun mu var ?

Son düzenleme:
Bence Kasmaz ki benim sistemim senin sistemine oranla çok kötü fakat 40-50 fps alabiliyorum.

Sistem Özelliklerim:
İşlemci:İntel i5 2430m 2.30 ghz
Ram:4gb mhz yi bilmiyorum
Ekran Kartı:AMD Radeon HD7450m 1 gb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…