Merhaba. Bundan 5 yıl önce eski pentium sisteminin güncel oyunlarda sıkıntıları sebebiyle bir notebook aldım. Bütçe sıkıntı olduğu için eski sistemi ilk aldığım zaman ki gibi güçlü olmayacaktı ama aldım. 2500 TL'ye modelini tam hatırlamadığını Asus'un notebookunu aldım. Sistem özellikleri;
-i5 2450m CPU
-Gtx 610m GPU
-4 GB 1600 MHz ddr3 RAM
-Windows 7 ( 10'a yükselttim )
Sistemi ilk aldığımda MW3, Crysis 2 gibi oyunları HIGH ayarlarda 60 FPS stabil çalıştırıyordu. Sisteme kardeşim yüzünden bir çok virüs bulaştı. Defalarca format atıldı. Artık ETS2'de en düşük ayarlarda 40 FPS'yi geçmiyor. BF3'te 30 FPS'yi alamıyor. Sistemin toplanmış olabileceğini düşünüp (En büyük hatamdır diğer sistemi 7 yıl hiç temizlenmeden kullandım ve içeriden neler çıktı inanamazsınız
) Sistemin arka kapağındaki vidaları sökmeye çalışırken vidaların eğreltilmiş olduğunu gördüm. Hiçbir şekilde açamadım. İlk sistemimi toplayan aile dostumuzun yanına gittim. Kırmadan açamayız dedi. Ne yapmalıyım?
-i5 2450m CPU
-Gtx 610m GPU
-4 GB 1600 MHz ddr3 RAM
-Windows 7 ( 10'a yükselttim )
Sistemi ilk aldığımda MW3, Crysis 2 gibi oyunları HIGH ayarlarda 60 FPS stabil çalıştırıyordu. Sisteme kardeşim yüzünden bir çok virüs bulaştı. Defalarca format atıldı. Artık ETS2'de en düşük ayarlarda 40 FPS'yi geçmiyor. BF3'te 30 FPS'yi alamıyor. Sistemin toplanmış olabileceğini düşünüp (En büyük hatamdır diğer sistemi 7 yıl hiç temizlenmeden kullandım ve içeriden neler çıktı inanamazsınız