6150SE sisteme RAM ekleme

İşletim sistemi
Windows 7
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz ki sistemim çöp. Ekran kartimda çöp işlemci desen zaten kötü neyse sistemimi size veriyorum açıklama size kalmış.
2 veya 4 GB RAM alacağım 5 GB RAM olacak ya da 3 bunlarla CS:GO, Roblox, Minecraft, emulator falan girebilir miyim sistemim şöyle.
(Not: RAM'ler yarin alacağım 2-4 GB daha ekleyeceğim 3-5 GB olacak bunlarla bu oyunlari en fazla 30 FPS oynayabilir miyim?)

1616184048088.png

1616184058433.png

Bu sisteme 2-4 GB RAM daha verirsem oyunlari oynama imkanim 30FPS ile yüzde kaç? ( CS:GO, Roblox, Minecraft).

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz ki sistemim çöp. Ekran kartimda çöp işlemci desen zaten kötü neyse sistemimi size veriyorum açıklama size kalmış.
2 veya 4 GB RAM alacağım 5 GB RAM olacak ya da 3 bunlarla CS:GO, Roblox, Minecraft, emulator falan girebilir miyim sistemim şöyle.
(Not: RAM'ler yarin alacağım 2-4 GB daha ekleyeceğim 3-5 GB olacak bunlarla bu oyunlari en fazla 30 FPS oynayabilir miyim?)

Eki Görüntüle 930895

Eki Görüntüle 930896

Bu sisteme 2-4 GB RAM daha verirsem oyunlari oynama imkanim 30FPS ile yüzde kaç? ( CS:GO, Roblox, Minecraft).

En fazla 30 FPS oynarsın ama çok fazla donar.

Gereksiz olur RAM almanız bu sisteme. Önerim RAM için ayırdığınız bütceyi hafif esnetip 2. el işlemci ve anakart bakmanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı