Toprak_Devrim
Centipat
Daha fazla
Hocam peki size kalsa i9 13900K mı yoksa ryzen 9 7950x li bir sistemmi toplardınız?Bu site forumda yasak ve yanlış bilgi veriyor. Hardware unboxed gibi kanallardan bakın.
Hocam peki size kalsa i9 13900K mı yoksa Ryzen 9 7950Xli bir sistemmi toplardınız?
Bu bütçe ve sisteme hem va panel hem 1080p hemde sorunlu g3 model bir i monitör önermen komik olmuş.Bu bütçeye şunu alın,
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com MSI PRO B650-P WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com Gainward GeForce RTX 4080 Phoenix 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
Gainward GeForce RTX 4080 Phoenix 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr MSI MAG FORGE 112R Tempered Glass ARGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
MSI MAG FORGE 112R Tempered Glass ARGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27" 1 MS 165 Hz HDMI+DP FreeSync Full HD VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27www.n11.com Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu sistemi alın hocam.
Hocam şimdi hiç AMD kullanmadım da acaba nasıl olurBu bütçeye şunu alın,
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com MSI PRO B650-P WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com Gainward GeForce RTX 4080 Phoenix 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
Gainward GeForce RTX 4080 Phoenix 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr MSI MAG FORGE 112R Tempered Glass ARGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
MSI MAG FORGE 112R Tempered Glass ARGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27" 1 MS 165 Hz HDMI+DP FreeSync Full HD VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27www.n11.com Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu sistemi alın hocam.
Hocam desteği genelde AMD' nin daha uzundur. Ben 2017' de aldığım R7 1700X- ROG X370 anakartlı sisteme şimdi R7 5800X taktım mesela.Hocam şimdi hiç AMD kullanmadım da acaba nasıl olur
Evet o yönden öyle. Şu daha iyidir,Bu bütçe ve sisteme hem va panel hem 1080p hemde sorunlu g3 model bir i monitör önermen komik olmuş.
Fakat atılan sistemler güzel senin attığında dahil, konu sahibi bence amd işlemcili alın.
Bu bütçeye şunu alın,
Bu sistemi alın hocam.
Hocam desteği genelde AMD'nin daha uzundur. Ben 2017'de aldığım R7 1700X- ROG X370 anakartlı sisteme şimdi R7 5800X taktım mesela.
Ama 13900K'da sizi asla üzmez. Ama ben soket ve yazılım desteği için AMD tercih ederdim.
Evet o yönden öyle. Şu daha iyidir,
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam şimdi hiç AMD kullanmadım da acaba nasıl olur?
Hmm şimdi 13900k gibi çok güzel bir işlemci de var ryzen 9 da iyi çok kararsız kaldım yaBu bütçe ve sisteme hem va panel hem 1080p hemde sorunlu g3 model bir i monitör önermen komik olmuş.
Fakat atılan sistemler güzel senin attığında dahil, konu sahibi bence amd işlemcili alın.
Yanlış sistem almanızı istemem. Fikrinizi değiştirmekte istemem ama önemli olan ihtiyacınıza göre bir sistem toplamak. İşlemcileri ark.intel sitesinden araştırıp bakıyorum. Tabi kendimce. Ben kendime 6 ay önce ekran kartsız sistem topladım 55bin tl ye. Server işlerine meraklıyım. 12900 K var ve 9900K ya oranla 2,5 kat güçlü olduğunu anladım. Ve Error verdim. Düşüncem şu; 4080 güçlü bir kart. Lazımsa alın tabi fakat 4080 ile ne yaparım. Veya 13900K da çok hızlı. 13900K ile ne yaparım gibi sorular sorun kendinize. Herkes RGB istiyor. Para kolay kazanılmıyor. Ben mi titizim, takıntılıyım bilmiyorum ama Overclock yapılmaz ben kıyamam 13900K ya. Hayalinizdir tabi ama sahip çıkmanızda lazım. Hırsızlar var etrafta, yağmacılar bile var. Güvenliğini sağlamanız lazım.Hocam şuan ram monitor ve anakart haricinde 50.500TL tutuyor 63.000-64000 TL yi geçmicek şekilde ne önerebilirsiniz
(İŞLEMCİ 13900K)
Hmm şimdi 13900k gibi çok güzel bir işlemci de var Ryzen 9 da iyi çok kararsız kaldım ya