62 gün ile 6.sınıfta kalınır mı?

Ama kardeşim kusura bakmada oha. 60 gün naptın? muhtemelen kalırsın maalesef. Ama ŞÖK geçirebilir uslu bir öğrenciysen.

İşine yaramayacak bilgileri öğrenmek yerine devamsızlık yapması daha mantıklı.
İşine nasıl yarayacak o bilgiler anlatayım sana. Eğer derslerinde başarılı olup güzel üniversitelerde güzel bölümleri kazanırsa o zaman çok güzel işine yarayacak işte

İşine nasıl yarayacak o bilgiler anlatayım sana. Eğer derslerinde başarılı olup güzel üniversitelerde güzel bölümleri kazanırsa o zaman çok güzel işine yarayacak işte

İşine yaramayacak bilgileri bir sınav için çalışssın öyle mi diyorsunuz.

İşine yaramayacak bilgileri bir sınav için çalışssın öyle mi diyorsunuz.
Türkiyede yaşadığını ve herkesin her sene bu sebepten dolayı ders çalıştığını şuan bu mesajı yazarken anlamış olman gerekiyordu.

Ailen müdür ile konuşsun, özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirebilirsiniz belki. Tabi halen geçerli ve mevcut ise o sistem.

Aga valla mallık yaptım ben keyfi gitmeme falanama usluyum matçı seçmeli fenci ve görselci geçirmez olun dışında ful geçerim

Beyler zaten önce ki yılda şökle geçtim 33 günle bu yılda inşallah geçerim

Ailen müdür ile konuşsun, özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirebilirsiniz belki. Tabi halen geçerli ve mevcut ise o sistem.
Mevcut bakarıZ bii

6.sınıfta ne işin var da 62 devamsızlığın var kardeşim ? Oku oku.
Kral orasını bende bilmiyorum çok keyfi gitmemezlik yaptım

6.sınıfta ne işin var da 62 devamsızlığın var kardeşim ? Oku oku.
Kral orasını bende bilmiyorum çok keyfi gitmemezlik yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…