62 gün ile 6.sınıfta kalınır mı?

İşine yaramayacak bilgileri öğrenmek yerine devamsızlık yapması daha mantıklı.
İşine nasıl yarayacak o bilgiler anlatayım sana. Eğer derslerinde başarılı olup güzel üniversitelerde güzel bölümleri kazanırsa o zaman çok güzel işine yarayacak işte :)

Aga valla mallık yaptım ben keyfi gitmeme falan:(ama usluyum matçı seçmeli fenci ve görselci geçirmez olun dışında ful geçerim

Ortaokulda devamsızlığın çok yüksek veya notların belli bir seviyenin altında ise sınıf öğretmenin imza atıyor ona göre geçiyorsun. İmza atmazsa ya kalıyorsun ya da ŞÖK oluyor tam bilmiyorum. Hadi 18 gün özürlü bitirmişsin özürlü hakkını da, dostum 44 gün nedir babası anası ölene bile özürlü özürsüz toplamda 44 gün hak vermiyorlar.
Ortaokulda devamsızlığın çok yüksek veya notların belli bir seviyenin altında ise sınıf öğretmenin imza atıyor ona göre geçiyorsun. İmza atmazsa ya kalıyorsun ya da ŞÖK oluyor tam bilmiyorum. Hadi 18 gün özürlü bitirmişsin özürlü hakkını da, dostum 44 gün nedir babası anası ölene bile özürlü özürsüz toplamda 44 gün hak vermiyorlar.
Beyler zaten önce ki yılda şökle geçtim 33 günle bu yılda inşallah geçerim

Ailen müdür ile konuşsun, özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirebilirsiniz belki. Tabi halen geçerli ve mevcut ise o sistem.
Mevcut bakarıZ bii

6.sınıfta ne işin var da 62 devamsızlığın var kardeşim ? Oku oku.
Kral orasını bende bilmiyorum çok keyfi gitmemezlik yaptım

6.sınıfta ne işin var da 62 devamsızlığın var kardeşim ? Oku oku.
Kral orasını bende bilmiyorum çok keyfi gitmemezlik yaptım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı