62 OBP ile YKS sayısal ilk 1000'e girilebilir mi?

Sınavı fullesen bile

Herkese merhaba. Lisede hiç ders çalışmadım. Sıfırdan başlayarak 62 OBP ile sayısal ilk 1000'e girebilir miyim? Günlük 10 saat ders çalışıyorum. 62 OBP çok geriye atar mı?

2.5k ya giriyorsun ki fullemekten bahsediyorum

Evet abarttım biraz ama ilk 1000 için bayağı yüksek netler gerekiyor. Hele OBP puanı 95'in altındaysa bayağı bayağı yüksek netler gerekiyor.

62 OBP ile fullediğinde girebiliyor ucu ucuna. Biraz sert şekilde abartmayın isterseniz dedim kusuruma bakmayın fakat en başında 76OBP'ye sahipken bana da böyle söyleyip bütün hevesimi kırıyorlardı ilk 10bin için bile. Ha hoş şimdi ilk 100 için çalışıyorum ama heves kırmayalım olsun yine de.

62 OBP ile fullediğinde girebiliyor ucu ucuna. Biraz sert şekilde abartmayın isterseniz dedim kusuruma bakmayın fakat en başında 76OBP'ye sahipken bana da böyle söyleyip bütün hevesimi kırıyorlardı ilk 10bin için bile. Ha hoş şimdi ilk 100 için çalışıyorum ama heves kırmayalım olsun yine de.
İnşAllah ikimiz de istediğimiz sonuçları alırız.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk 1000 gibi iddialı bir sıralama için ortalama en az 95 olmalı. Tabii 95 ortalamayla da direkt sınavdan full çekmen lazım.
Bilgi nereden acaba? Benim günlük hayatımdan bile tanıdığım 90 OBP ile ve (üstelik sınavı fullemeden, hatta bir boş falan bile yapmadan!) 2022'de 780. olan akrabam var.(116 Doğru TYT ve 78 doğru AYT ile yaptı)

Bazı şeyleri ülke olarak abartmayı seviyoruz anlıyorum ancak yorumlardaki kişiler ya abartıyı çok seviyor ya da bu konuda bilgisiz. Evet 62 obp ile sınavı fullemeden ilk 1000'e girmek sadece zor bir sınavda çok iyi yaparak mümkün ancak yorumlarda çok absürt şeyler gördüm. Bireysel hayattan tanıdığım 90-92 gibi ilk 1000 için düşük sayılacak ortalamalarla ilk 1000'e giren tanıdıklarım mevcut. Burada olay kişiye ve hedeflerine kalmış fakat hatırlatmak gerek ki 62 obp ile ilk 1000 hedefi koymamalısınız aşağılamak veya sizi kötülemek istemem fakat 62 obp ile 4 yılı bitirebilme seviyesinde temeli olan birisinin zaten ilk 1000e girebilmesi obp si 99 olsa bile çok mümkün değil.

Herkese merhaba. Lisede hiç ders çalışmadım. Sıfırdan başlayarak 62 OBP ile sayısal ilk 1000'e girebilir miyim? Günlük 10 saat ders çalışıyorum. 62 OBP çok geriye atar mı?

Sonuç nasıl hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı