620 TL bütçe Gaming mouse önerisi

Bütçe
620

HunTeR2273

Hectopat
620 TL civarında olacak oyuncu faresi almayı düşünüyorum elim uzun olduğu için farede uzun olsun kendi deneyimi olan olsun olmayan olsun tavsiye verebilecek olan var mı?
Oyun olarak rekabetçi oyun oynuyorum Rainbow Six: Siege gibi ona göre bir mouse olsun.

Valla hocam belki mantıksız bulanlar beğenmeyenler olur ama, idareten aladurayım sonra iyi bir şey alırım dedim diyeli yıllar oldu daha hala sapasağlam duruyor.

Valla hocam belki mantıksız bulanlar beğenmeyenler olur ama, idareten aladurayım sonra iyi bir şey alırım dedim diyeli yıllar oldu daha hala sapasağlam duruyor.
Bu mesajı da aynı mouse ile gönderdim.

620 TL civarında olacak oyuncu faresi almayı düşünüyorum elim uzun olduğu için farede uzun olsun kendi deneyimi olan olsun olmayan olsun tavsiye verebilecek olan var mı?
Oyun olarak rekabetçi oyun oynuyorum Rainbow Six: Siege gibi ona göre bir mouse olsun.

Tutuşunuzu da söylemeniz lazım.

Atılan farelerden bu daha iyi ancak bu bile bu fiyata alınır mı bilmiyorum, almayın bekleyin daha iyisi gelene kadar.

Tutuşum herhangi bir teknik falan kullanmıyorum normal tutuyorum.

1728598867346.png

1728598875578.png

Palm; Avuç içi fareye değer, parmaklar yataydır.
Claw; Avuç içi fareye az değer, parmaklar pençe şeklindedir.
Fingertip; Avuç içi fareye değmez, bilek havada olabilir veya olmayabilir, parmaklar pençe tarzına benzeyebilir.

Eki Görüntüle 2326662

Eki Görüntüle 2326663

Fingertip; Avuç içi fareye değmez, bilek havada olabilir veya olmayabilir, parma

Eki Görüntüle 2326662

Eki Görüntüle 2326663

Fingertip; Avuç içi fareye değmez, bilek havada olabilir veya olmayabilir, parmaklar pençe tarzına benzeyebilir.

Uzun zamandır kullanmadığım için unuttum ama sabah arkadaşın faresiyle denedim kendi kendine pençe (claw)şeklini aldı
Valla palm şeklinde tutuyom zannediyordum sayende pençe gibi kullandığımı farkettim belki oyun oynarken değişebilir emin değilim.
Veya uzun zamandır küçük Office faresi kullandığım için elim sığmadığından palmdan pençeye geçmişte olabilirim hiç dikkat etmedim valla

Son düzenleme:
Uzun zamandır kullanmadığım için unuttum ama sabah arkadaşın faresiyle denedim kendi kendine pençe (claw)şeklini aldı.
Vallahi palm şeklinde tutuyorum zannediyordum sayende pençe gibi kullandığımı fark ettim belki oyun oynarken değişebilir emin değilim.
Veya uzun zamandır küçük Office faresi kullandığım için elim sığmadığından palmdan pençeye geçmişte olabilirim hiç dikkat etmedim vallahi.

Püf nokta, avucunuzun ne kadar degdigidir. Eger parmaklar yeterince pence degilse, relaxed claw olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı