620 TL'ye i3 3240 Sisteme ZM500-LE ve GTX 750 Ti Takmak

RealOttoman

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, sistemim şu şekilde:

Intel Core i3 3240 3.4 ghz işlemci
4 gb ddr3 1333 mhz ram
ECS H61H2-MV Anakart
Ati radeon hd 7350 ekran kartı
Windows 8 64 bit

Arkadaşlar, 620 tl bütçem var, ekran kartı ve PSU almak istiyorum. Ben şöyle bir ikili yaptım:

http://www.vatanbilgisa...e-dx11-ekran-karti.html

http://www.vatanbilgisa...i-500w-guc-kaynagi.html

Ama bu PSU'da da şöyle bir sıkıntı varmış galiba. (yorumlara göre) Çok fazla kablosu varmış, benim kasa biraz küçük, sıkıntı çıkarabilir.

Evet arkadaşlar, tavsiyelerinizi bekliyorum, kart nvidia olsa daha iyi olur. Anakartımla uyumlu olmasına ve işlemciye darboğaz yapmamasına dikkat edin lütfen. Bir de çok uzun bir kart olmasın, kasam biraz küçük olduğu için sığmayabilir.

20150409_085728.jpg

20150409_085702.jpg

20150409_091131.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın berbat eski bilgisayarımdı hatırlıyorum format atmak imkansız gibi bişey o ekran kartı iyi MSI al daha az enerji sarf etsin. Ben 300w ile kullanıyorum. Anakartını güncelle.
İndirme Linki:download.ecs.com.tw/dlfileecs/BIOSROM/H61H2-MV/31127_W_DC74h.zip
Anlatım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Bahattin Deniz bilgisayarın modeli CASPER NİRVANA NSH.3240-4L5V ben msi twin frozr modelinin daha iyi olduğunu biliyorum. Ancak kasama sığmamasından korkuyorum. Sen o kartı bu belirttiğim bilgisayara mı aldın?

Son düzenleme:
@Bahattin Deniz

Windows 8.1 ile uyumlu diyor benimki windows 8?

V1.0, v2.0, v3.0 diye seçenekleri var siteden, hangisini yapacağım?

Bu güncellemeyi yapınca pc sıfırlanacak mı, yani içindeki herşey silinecek mi?

@Bahattin Deniz 3 saat kadar önce bios u günceledim hiçbir sorunla karşılaşmadım. Teşekkürler bana bu güncellemeyi sağladığın için. Eskiden pc açılırken Casper yazıyordu ve CPU-Z programından bakınca anakartımda sadece Casper h61 chipset yazıyordu. Şimdi ise pc açılırken ECS yazıyor ve CPU-Z ve diğer programlarda anakartım ECS H61H2-MV olarak gözüküyor.

Sana son bir sorum var. Ben gtx 750 ti de karar kıldım ve ASUS STRİX modelini alacağım www.vatanbilgisayar.com: Asus STRIX GTX750 Ti OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Ve psu olarak da bunu beğendim ama sence sistemime yeter mi ASUS STRİX GTX 750 Tİ ile birlikte? www.vatanbilgisayar.com: CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 450W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

1-Daha iyi ya bilgisayar orjinal haline döndü. Bu arada şimdi rahatça format atabilirsin önceki bios'ta bilgisayarı DVD ve USB ile başlatmak diye bişey yoktu.
2-Alabilirsen ASUS al fakat MSI'ın soğutması kadar iyi olamaz. 750ti PCI güç girişi istemiyor anakartın 12v'den gücünü alıyor buda demekki çok az enerji harcıyor. Bence şuanki PSU'n 400w ise alma derdim ama Casper'ın dandik PSU'su sana ilerde sorun çıkarabilir o yüzden al. Gayet iyi bir seçim olmuş. Güle güle kullan.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı