6200 ₺ Monitör Dahil PC Toplama

Ö
Önerin için çok teşekkür ederim Ağustos’un sonunda alacağım. O zamana kadar stoklar tükenmez dimi?
Teşekkür ederim ancak 1070 ve ssd olduğu için onu seçeceğim. Bütçemi zorlayabilirim.
İşlemciyi ryzen 2600x yapsam çok performans farkı oluşur mu?

Son düzenleme:
Ö

Önerin için çok teşekkür ederim Ağustos’un sonunda alacağım. O zamana kadar stoklar tükenmez dimi?

Teşekkür ederim ancak 1070 ve ssd olduğu için onu seçeceğim. Bütçemi zorlayabilirim.

İşlemciyi ryzen 2600x yapsam çok performans farkı oluşur mu?
Performans farkı oluşmaz ama 2600x daha iyi bir soğutucu ile geliyor. Aradaki fiyat farkına değeceğini sanmıyorum.

Merhaba sisteminizi gerçekten çok beğendim aşırı güzel bir sistem kurmuşsunuz. Ancak ben 1070 ti 2870₺ ye buldum. Acaba uygun mudur?
GALAX GTX1070 Ti EX 8GB DVI/HDMI/3xDP GDDR5 Ekran Kartı 70ISH6DHM9XK - Nanokatalog

Bütçemi biraz daha artırma imkanım yok denebilir. Bir yerlerden kısabilir miyiz? Kısamazsak bütçemi aşırı derecede zorlamam gerek :)
Sizin bütçenize uygunsa elbette uygundur. :)
Aslında 1080p için 1070 fazlasıyla yeter. 1070 kalabilir. Gerek yok bütçeyi zorlamaya.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı