6200 TL monitör, klavye, mouse dahil sistem

Görkem Mermerci

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar resimdeki parçaları satın aldım. Ayrıca bunların yanında Benq XL2411Z monitör, G213 Prodigy Klavye ve Zowie Fk1+ Mouse aldım. Daha uygun parça önerileri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Sistemi toplamadan parçaları değiştirmek için biraz zamanım var. Şimdiden herkese teşekkür ederim. :)
pc.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar resimdeki parçaları satın aldım. Ayrıca bunların yanında Benq XL2411Z monitör, G213 Prodigy Klavye ve Zowie Fk1+ Mouse aldım. Daha uygun parça önerileri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Sistemi toplamadan parçaları değiştirmek için biraz zamanım var. Şimdiden herkese teşekkür ederim. :)
Eki Görüntüle 228746
Yerinde olsam Windows 10'u iade ederdim artan para ile kinguinden Win10 alıp sistemi güçlendirirdim. Onun dışında sorun yok.

Sistemi toplamadan önce konu açmak daha mantıklı değil mi? Aldıktan sonra öneri istemek nedir yahu?
Haklısınız ancak sistemi alırken bir yandan 23 Nisan için indirimleri takip ettim. Bir yandan da doları takip ettim. Bu süreç içinde doların en düşük olduğu aralıkta parçaları sipariş ettim. Ani oldu diyebilirim. Bu yüzden danışma şansım yoktu, ben de sistemi almaya karar verdim. Yoksa ben de danışmadan böyle alelacele bir iş yapmak istemezdim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı