6200 TL'ye laptop önerisi

Benim amacım fikir olsun diye, birçok ilan var çünkü. Bulunduğun şehirde muhakkak temiz ürün vardır. 6200 TL'ye grafik özellikli laptop bulmak zor, hele ki dolar bu seviyelere gelmişken.
Evet hocam.Ama ilk attığınız laptop fiyatı çok iyiydi.Onu öneririm.1000 yıl arasam bu fiyata bu laptopu özellikle bu dolar kurunda bulamazdım.

Hocam ilk attığınız iyiydi ama diğer ikisinin artık alınması pek tavsiye edilmez diye düşünüyorum.

Hocam ilk ilanda bulunan resimde touchpadin yanı yapıştırma falan mı eğer değilse çok dandik bir malmış gibi duruyor umarım yapıştırmadır pek çözemedim ama.

Hocam o jelatini diyorsanız çıkarılabiliyor.

Ya folyo vs. dedim çünkü benim laptoptada orası öyle abs plastik bir ter lekesi çıkıyor sil siil zor çıkıyor bende bez koyuyorum artık malzeme kalitesi önemli ama Abra'ları çoğu kişi kötü diyor önermiyor neden.

Ben bir bilgisayar almak istiyorum 1-2 ay sonra. Bütçemi aşamam, sınır 6200 TL. GTA 5 yüksek-normal karışımı 55-60 FPS alacak bilgisayar olsun. Kesinlikle laptop olmalı ve sonradan SSD falan falan alamam. PC modelini söyleyin isterseniz. Site linki de olabilir ama model daha iyi olacaktır.

Güncelleme 6550 TL de olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı