6200 TL'ye PC toplama

Bilmiyorsun galiba GTX 1650 super, RX 580 ile kapışıyor ? bazı oyunlardada geçiyor.
Kardeşim neden bu kadar düşünmekten yoksunsun? Hala GTX 1650 ile 1650 SUPER'i karşılaştırıyorsun. Biz arkadaşa şuan 6200 TL'ye alabileceği en iyi sistemi yolluyoruz. Varsa 1650 SUPER'li 6000 TL'lik sistem buyur at? Hala RX 580 ile kapışıyor diyor yahu.
 
Biz ne tartışıyoruz neye çözüm bulamaya çalışıyoruz bu ne anlatıyor arkadaşın galiba 1650 Super ekran kartı var onunla hava atmayı seviyor anladık en iyi ekran kartı senin dostum güle güle kullan ama biz arkadaşa 6000TL bütçe ile PC almaya çalısıyoruz çok zenginsen buyur 3000TL de sen gönder arkadaşa RTX sistem toplasın o zaman alınmaz diyeceğine o sunu bu bunu gecer diyeceğine.
 
5000-6200 TL arasi toplama PC önerebilir misiniz? (hazir sistem)

6.300 birde RAm alsan 6700 ama ileriye dönük sistem bir tek ilerde ekran kartını yükseltirsin bomba olur sistem SSD ekleyebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı