Size attığım sistem çok iyi, bütçenizi biraz daha artırsanız 5-6 sene götürür kesinKalite için kusura bakmayın ilk defa kalkışıyorum. Böyle bir şeye önerileriniz varsa alabilirim teşekkürler.
Eki Görüntüle 291721
Size attığım sistem çok iyi, bütçenizi biraz daha artırsanız 5-6 sene götürür kesinKalite için kusura bakmayın ilk defa kalkışıyorum. Böyle bir şeye önerileriniz varsa alabilirim teşekkürler.
Eki Görüntüle 291721
Ya afedersin fakat 6250 TL'lik monitör dahil sistem istenmiş 6700 TL'lik monitörsüz sistem önermişsin, bir de milletin topladığı sistemlere laf ediyorsun, hem konuyu okumuyorsun hem insanlar zaman ayırıp sistem topluyor onlara laf ediyorsun. Ayrıca önerdiğin kasa fiyatını haketmiyor, güç kaynağı kronik sorunlu.Toplanan sistemlerde çok abartı parçalar kullanılmış. Kendi toplayacağım sistemi paylaşmak isterim.
R5 2600 - 1000TL
Msi Gaming X 1070 - 3200 TL
GSKILL 16GB (2x8GB) 3000mhz - 1157 TL
MSI B350M MORTAR AM4 AMD Ryzen™ DDR4 - 428 TL
Corsair Carbide Spec 04 - 277 TL
CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W - 294 TL
Toplam 6300 TL
kendi toplayacağım sistem bu şekilde ben depolamaya sahip olduğum için eklemedim ama isteyen ssd ve hdd olarak ekleme yapabilir
Sandisk 120GB Plus SATA 3.0 SSD - 180 TL
WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm - 200 TL
Yazdığım sistemi kendim toplamayı düşünüyorum. Yorumlardaki sistemleri açıkçası çok beğenmedim fiyatı pahalı gelenler 1070 yerine 1060 da seçebilir hem fiyat hem performans olarak dahada iyi olur kullanım amacına göre tabii
Ya afedersin fakat 6250 TL'lik monitör dahil sistem istenmiş 6700 TL'lik monitörsüz sistem önermişsin, bir de milletin topladığı sistemlere laf ediyorsun, hem konuyu okumuyorsun hem insanlar zaman ayırıp sistem topluyor onlara laf ediyorsun. Ayrıca önerdiğin kasa fiyatını haketmiyor, güç kaynağı kronik sorunlu.
Hayırlı olsun. Keşke 1060 alsaymışsınız madem indirim falan oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.