+62'li numara Whatsapp'tan mesaj atıyor

TRMKTR

Decapat
Yer
Dünya
Saat tam 18.00'da +62'li bir numara Merhaba diye mesaj attı. Bende araştırınca son zamanlarda böyle dolandırıcılık yöntemlerinin çok arttığını gördüm fakat emin olamadım. Hem saat tam 18'de atması bana dolandırıcı olduğunu söyler gibi geldi. Engellemek dışında başka bir şey yapmama gerek var mı? Ve yaşayan var mı?

Banada mesaj atmışlardı. Bu günde aradılar engelledim.

Saat tam 18.00'da +62'li bir numara Merhaba diye mesaj attı. Bende araştırınca son zamanlarda böyle dolandırıcılık yöntemlerinin çok arttığını gördüm fakat emin olamadım. Hem saat tam 18'de atması bana dolandırıcı olduğunu söyler gibi geldi. Engellemek dışında başka bir şey yapmama gerek var mı? Ve yaşayan var mı?
Engellemek dışında bir şey yapmanıza gerek yok isterseniz korkunçlu fotoğraf büyü falan atabilirsiniz orası size kalmş :D Buradaki çoğu kişi en az 1 kere yaşamıştır bunu zaten.

Saat tam 18.00'da +62'li bir numara merhaba diye mesaj attı. Bende araştırınca son zamanlarda böyle dolandırıcılık yöntemlerinin çok arttığını gördüm fakat emin olamadım. Hem saat tam 18'de atması bana dolandırıcı olduğunu söyler gibi geldi. Engellemek dışında başka bir şey yapmama gerek var mı? Ve yaşayan var mı?

Beni direk Türkiye'den haftada bir rastgele bir numara arıyor sanırım dağılmış bizim numaralar Türk Telekom'dan arıyoruz diyor ben vodafoneliyim deyincede haa pardon deyip telefonu kapayıp ertesi gün gene aynı terane.
Ekleyebiliyorsanız kara listeye falan ekleyin.

"Annenin yanındayım" mesajını görüyorsunuz bildirim olarak sadece. Mesaja tıklayınca gerçeği öğreniyorsunuz. Tamamen tık alma amaçlı bir şey.

Anladım hocam bu dolandırıcıların seviye iyice düşmüş :D

Nedense bu tür numaralar herkesi aramaya başladı. Ben de konu açmıştım bununla ilgili ve her gün bir tane bununla âlâkalı konu görüyorum.

Benide bugün +98 ile başlayan bir koreli hatun aradı (+98 İran olması lazım kore profil fotosu ne alakaysa) aradığını görmedim sonra ben tekrar aradım o açmadı bu sefer. Numaralarımızı nerden buluyorlar çok merak ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı