63 bin TL VTN.SİST.613 alınır mı?

Vatan'dan alıyorum genel de her şeyi. Sinerji için biraz araştıma yaptım güvenilir miş. Hiç alışveriş yapmadığım için bilemedim kusuruma bakmayın. Attığınız 4070 Super'li sistem herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Hocam sorun yaşamazsınız incehesap itopya gibi biryer. Ama şunu diyeyim tekli ürün alıpta sorun yaşayan çok kargo şirketleri yüzünden vatanın bu yönden iyisi var güzel kargoluyorlar.

Hocam sorun yaşamazsınız İncehesap İtopya gibi bir yer. Ama şunu diyeyim tekli ürün alıp da sorun yaşayan çok kargo şirketleri yüzünden vatanın bu yönden iyisi var güzel kargoluyorlar.

Hocam taksit seçeneklerine baktığımda uygun yok bütçeyi aşıyor. Vatan da tanıdık olduğu için uygun 0 faiz taksit yapıyolar attığım sistem de neler değişmeli tam olarak.

Anakartı değiştirmenizi öneririm 360mm soğutucu almanız yeterli olacaktır.

Tamamdır hocam RAM konusunda G.Skill düşünüyorum diğer markayı hiç duymadım. PSU konusunda çok endişe duyuyorum şimdi kardeşim kullanırken arıza falan çıkarır başımız ağrısın istemiyorum bir de sıcak memlekette yaşıyorum yazın serin çalışır mı corasir?

Tamamdır hocam RAM konusunda G.Skill düşünüyorum diğer markayı hiç duymadım. PSU konusunda çok endişe duyuyorum şimdi kardeşim kullanırken arıza falan çıkarır başımız ağrısın istemiyorum bir de sıcak memlekette yaşıyorum yazın serin çalışır mı corasir?
Hayır hocam corsair psu yazıp bakın pişmanlık yaşayan varmı nerdeyse yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı