Hp Victus var bende pasif soğutucu var belki ondan böyledir dereceler.
Üzerinde hiçbir şey yok.Laptopta biraz daha yüksek olması beklenebilir değerin fakat baktığımda yine de boşta 63 derece çok yüksek. 45-50 kabul edilebilir sınır diyelim en yüksek, yine uymuyor. Termal blok var mı üzerinde pasif soğutucu gibi?
Pasif soğutu almadan önce senin gördüğün dereceler neydi?Aynı cihaz bende de. Çok ısınan bir ssd bu. Kaç tane soğutucu denedim fanlı olan bile kâr etmedi. En son Amerika’dan pasif soğutucu getirttim öyle çözdüm işi. Ama benimki masaüstü bilgisayar.
hocam laptobun kendisinde vardı soğutucu bilmiyorum dereceler neydi ama sizinki biraz anormal gibi.Üzerinde hiçbir şey yok.
Pasif soğutu almadan önce senin gördüğün dereceler neydi?
Hocam şuan steam'den oyun indiriyorum. Chrome açık ve discorddan arkadaşla konuşuyorum derece 54 gösteriyor. Dün hiçbir şey yapmadığım halde 60 civarlarında geziyordu. Şuan normal gibi.hocam laptobun kendisinde vardı soğutucu bilmiyorum dereceler neydi ama sizinki biraz anormal gibi.
Hocam şu an Steam'den oyun indiriyorum. Chrome açık ve Discord'dan arkadaşla konuşuyorum derece 54 gösteriyor. Dün hiçbir şey yapmadığım halde 60 civarlarında geziyordu. Şu an normal gibi.
Eki Görüntüle 2519312
Sipariş vermem gereken şey ne tam olarak?battle.net Steam EA ve Epic açık hatta Epic'te oyun indiriyorum. Chrome da açık 5 sekme var şu an 44 derece. Soğutucu blok var diye belki böyledir. Bence sizde sipariş verip deneyin düzelmezse SSD sıkıntılıdır.
onu ben bilmiyorum hocam bilen birisi yardımcı olursa daha doğru olur.Sipariş vermem gereken şey ne tam olarak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.