63 OBP puanı ile lise seçimi

Nasil bir okul bilmiyorum. Okulun Google yorumlarinda bir ogrencinin saldirdigini gordum. Ama iyi yorumlar da var. Benim gittigim okul da kotuydu sadece erkekler vardi 200 puan aldigimdan dolayi. Ben de aciga gectim. Okunacak yer değildi.

Dene.

Yani deneyip kötü bir puan alirsam açığa geçerim ailem açıga gecmeme izin vermessede ne olacak Allah bilir.

Yani deneyip kötü bir puan alirsam açığa geçerim ailem açıga gecmeme izin vermesse de ne olacak Allah bilir.

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE tavsiye verebilir. Hocam gercekten acik iyi. Gideceginiz okul okunamayacak kadar kotuyse benim gibi. Ben yine calismiyorum ama gecebiliyorum. Online oluyor.

fotografta 500 uzerinden 315 yaziyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230603-115821_Chrome.jpg
    Screenshot_20230603-115821_Chrome.jpg
    190,9 KB · Görüntüleme: 49
Kardeşim lise çok önemli değil üniversite okuyacağım diyorsan tabii ki git ama önemli olan üniversite sınavı senin içinde şu önemli iyi bir lise değil isede açığa geçersin çok önemli değil sınavına gir
Güzel bir okula git.

Yani deneyip kötü bir puan alirsam açığa geçerim ailem açıga gecmeme izin vermessede ne olacak Allah bilir.

Ailen izin vermesse diye bir şey yok liseyi açıktan veya okuldan fark etmez okumak zorunlu cezasıda var bunun yanı ailen seni en kötü açığa verir ben açığa git derim şu an bu ülkede üniversite mezunu olduktan sonra torpilsiz güzel bir işte çalışmak imkansız yani açığa gidip vaktini iş öğrenip para biriktirmeye harca derim tabii bu benim kendi düşüncem.

Ailen izin vermesse diye bir şey yok liseyi açıktan veya okuldan fark etmez okumak zorunlu cezasıda var bunun yanı ailen seni en kötü açığa verir ben açığa git derim şu an bu ülkede üniversite mezunu olduktan sonra torpilsiz güzel bir işte çalışmak imkansız yani açığa gidip vaktini iş öğrenip para biriktirmeye harca derim tabii bu benim kendi düşüncem.

Anladım bıçaklanma olasılıgım düşük bir okula giderim o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı