6300 TL sistem toplama

Siz bileceksiniz tabi ki ancak zamanla elinize para geçerse ram ve ssd alınabilir.
Bu arada sizde DSR kullanırsınız. :LOL:
Elinize para geçerse 4k ya geçişi gerçekleştirirsiniz. Yinede size kalmış bir şey şimdiden hayırlı olsun.

Siz bileceksiniz tabi ki ancak zamanla elinize para geçerse ram ve ssd alınabilir.
Bu arada sizde DSR kullanırsınız. :LOL:
Elinize para geçerse 4k ya geçişi gerçekleştirirsiniz. Yinede size kalmış bir şey şimdiden hayırlı olsun.
Doğru söylüyorsunuz hocam. Ben R9 390'lık sisteme daha çok ısındım. Büyük ihtimal onu kuracağım. Son olarak, parçalar hakkında bir sıkıntı gözünüze çarptı mı acaba?

@atesman kardeşim yerinde olsam hayatta gtx980ti dan vazgeçmem maddi durumun el verdikçe yavaş yavaş update edersin sistemini bence 980ti al ve bence açıp bir 980ti vs r9 390 performanslarını karşılaştır.

Evet ateşli bir makine... Ateşli derken ciddiyim ek masraf çıkarıyor... Custom Watercooling yapmak zorundayım ! yoksa kasamda ekran kartı değil bir meteor oluyor.

Evet ateşli bir makine... Ateşli derken ciddiyim ek masraf çıkarıyor... Custom Watercooling yapmak zorundayım ! yoksa kasamda ekran kartı değil bir meteor oluyor.
Cidden bu karta sahipmisiniz ya ? Aynı kartı kısa bir süre kullandım, test ettim. Anormal bir ısınma bulunmuyor.

Ben gürültüyü kaldırır diyordum ama fan'ı %80'in altına alırsam çok ısınıyor ama üstüde kulakları mı mahvediyor. İlla sıvı soğutma lazım...
Yanlışınız var. Kart hava soğutmalı sistemde yük altında ortalama 65-75 arası çalışıyor ve bu değerler gayet normal. Ya abartıyorsunuz yada varsayımsal konuşuyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı