6300 TL'ye telefon önerisi

Üst düzey exnyos işlemciler çok performanslı.

Yazılımı gerçekten rezalet 12.5'te çözdük diyorlar ama bilmiyorum. Bu fiyat bandında dediğiniz gibi çok güzel Samsung'lar var. POCO yazılımı yüzünden alınmaz.

Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Galiba biraz daha araştırma yapacağım.
 
Xiaomi'nin yazılımı Samsung gibi olamaz ama abartıldığı kadar kötü değil. F3 modeli kamera olarak Samsung modelleri kadar iyi değil. S9 Plus modelinden F3 modeline geçilmez. Iphone 11 modelinin ekranı son derece iyi ben beklentileri karşılayacağını düşünüyorum, mağazada inceleyin derim ekranını. IPS kullanan çoğu telefondan daha iyi bir panel. Elbette AMOLED gibi olamaz, S9 Plus modelinin ekranından geçince özlersin doğal olarak bu paneli.

Öyleyse S20 serisi modellere geç. Üst düzey Exynos modelleri S5 modelinden beri çok iyiydi, bu düzeni bozan tek işlemci var o da Exynos 990. Bu modelde S20 serisinde kullanılıyor. Amacın oyun değilse Exynos 990 modelini tercih etmekte bir sakınca yok.
 
Xiaomi'nin yazılımı Samsung gibi olamaz ama abartıldığı kadar kötü değil. F3 modeli kamera olarak Samsung modelleri kadar iyi değil. S9 Plus modelinden F3 modeline geçilmez. iPhone 11 modelinin ekranı son derece iyi ben beklentileri karşılayacağını düşünüyorum, mağazada inceleyin derim ekranını. IPS kullanan çoğu telefondan daha iyi bir panel. Elbette AMOLED gibi olamaz, S9 Plus modelinin ekranından geçince özlersin doğal olarak bu paneli.

Öyleyse S20 serisi modellere geç. Üst düzey Exynos modelleri S5 modelinden beri çok iyiydi, bu düzeni bozan tek işlemci var o da Exynos 990. bu modelde S20 serisinde kullanılıyor. Amacın oyun değilse Exynos 990 modelini tercih etmekte bir sakınca yok.

Ara sıra oyun da oynuyorum, şu an bütçeyi zorlayıp iPhone 12 mini almaya çalışacağım.
 

Geri
Yukarı