64 Bit LGA775 işlemci önerisi

Lütfen aşırı ucuz şeyler önerin .
Bunları anca rüyamda alırım .
Bu arada lga755 ve 64 bit desteklemesi lazım.

En fazla 150 ₺.
17 ₺ elinde kalacak diye mutlu olduysan onu vergiler ile 180 ₺'ye tamamlarlar.

Normalde yazmayacaktım ama adaş olduğumuz hatrına el atayım @TRHasan31

Şimdi o işler öyle olmuyor. Farklı chipsetlerde LGA775 anakartlar var. Yukarıdaki yorumların çoğunda Xeon falan önerilmiş eğer LGA775 anakartın Quad işlemci desteklemiyorsa çalıştırmayacaktır.

Sen elindeki anakartın modelini ve bütçeni yaz o anakarta alınabilecek en iyi işlemciyi söyleyeyim.

Şimdi o işler öyle olmuyor. Farklı chipsetlerde LGA775 anakartlar var. Yukarıdaki yorumların çoğunda Xeon falan önerilmiş eğer LGA775 anakartın Quad işlemci desteklemiyorsa çalıştırmayacaktır.

Sen elindeki anakartın modelini ve bütçeni yaz o anakarta alınabilecek en iyi işlemciyi söyleyeyim.
Regeditten baktım foxconn 45CMX/45GMX/45CMX-K @Elektrikci_Hasan

foxconn 45CMX/45GMX/45CMX-K @Elektrikci_Hasan

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı