64 Bit mimarisi kurarken "bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor" hatası

Florxsy

Centipat
Makaleler
1
RAM
3.40 Kullanılabilir RAM
32 Bit işletim sistemi kullanıyorum 64 Bit işletim sistemi kurmak istiyorum her şeyim 64 Bit'i destekliyor ancak Windows 10 Media Creation Tool kurup X64 64 Bit işletim sistemini seçiyorum ve ISO dosyası halinde yapıyorum, ISO dosyası kurulduktan sonra setup.exe dosyasını açtığımda karşıma bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatası alıyorum nedeni nedir? Yanlış bir şey mi yapıyorum?
Ekran Görüntüsü (80).png

Hocam temiz kurulum yapmayı deneyin bir de isterseniz diski biçimlendirmeden önceki dosyalarınızı windows.old'da koruyabilirsiniz.

32 Bit işletim sistemi kullanıyorum 64 Bit işletim sistemi kurmak istiyorum her şeyim 64 Bit'i destekliyor ancak Windows 10 Media Creation Tool kurup X64 64 Bit işletim sistemini seçiyorum ve ISO dosyası halinde yapıyorum, ISO dosyası kurulduktan sonra setup.exe dosyasını açtığımda karşıma bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatası alıyorum nedeni nedir? Yanlış bir şey mi yapıyorum?Eki Görüntüle 1427922

Çünkü 64 Bit sisteme Windows 10 indirmek için.

32 Bit işletim sistemi kullanıyorum 64 Bit işletim sistemi kurmak istiyorum her şeyim 64 Bit'i destekliyor ancak Windows 10 Media Creation Tool kurup X64 64 Bit işletim sistemini seçiyorum ve ISO dosyası halinde yapıyorum, ISO dosyası kurulduktan sonra setup.exe dosyasını açtığımda karşıma bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatası alıyorum nedeni nedir? Yanlış bir şey mi yapıyorum?Eki Görüntüle 1427922

USB ile 64 Bit şekilde format atın. Setup dosyasıyla yapmayın.

Artı -1 Eksi
Yükseltme ise olmaz. Temiz kurulum ile deneyin. İşlemcide 64 Bit varsa olur. Bir de GPT/MBR durumuna dikkat edin.

Merhaba PC 32 Bit oldu için hata veriyor uygulama 64 Bit oldu için açamıyor ve önerim en az 8 GB flash bellek ISO'ya yazdırın dikkat GPT MBR olduğuna dikkan edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı