64 Bit sisteme nasıl 32 Bit kurulur?

Daha fazla  
Merhaba. Sistemim yetersiz olduğu için Windows 10'da ufak tefek sorunlar yaşıyorum ( yavaslama gibi). Donanım haber de bir konuda biri 32 Bit sistem 64 Bit'e göre daha performanslı çalışabilir diye bir yorum gördüm. Ama 32 Bit USB'yi taktığımda PC USB üzerinden başlamıyor. Direkt Windows'u başlatıyor (halihazırda kullandığım Windows'u). Şöyle de bir durum var, ben bu sisteme eskiden 32 Bit kurulum yapabiliyordum. Geçenlerde Windows 7'de de denedim 32 Bit kurmayı yine halihazırda kullandığım Windows'a attı. Yardım lazım :)

EDİT: Sistemi yazmamışım pardon :)

Pentium G2020
4GB Ram
Asus H61M-E Anakart
ATI HD 6570 1GB

Son düzenleme:
32 Bit ile normalin bir tık performansınız iyileşir ama %90 çoğu programı çalıştıramazsınız. Tavsiyem Windows 8.1 kullanın. Eğer boot menüde USB'yi seçmenize rağmen Windows'a atıyorsa USB'nizde bir sıkıntı var demektir. Rufus ile mi yazdırdınız?

BIOS güncellemesi falan 32bit'i engelliyor olabilir mi acaba?
Bu arada SSD yoksa performans için asıl sorun HDD'dir.
Ssd var. Biosum güncel ama yanlış hatırlamıyorsam biosumu güncellemeden evvel kurmuştum 32 biti. Bios olabilir mi? Eğer sorun güncel bios sa bir önceki bios sürümünü yükleyebilir miyim? Yoksa önceki sürüme donülmüyor mu?

Ssd var. Biosum güncel ama yanlış hatırlamıyorsam biosumu güncellemeden evvel kurmuştum 32 biti. Bios olabilir mi? Eğer sorun güncel bios sa bir önceki bios sürümünü yükleyebilir miyim? Yoksa önceki sürüme donülmüyor mu?
Ama 32bit yükleyememe sebebi BIOS versiyonu mudur, BIOS ayarı mıdır bilmiyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı