64 Bit tabanlı olmayan bilgisayarı 64 Bit yapılır mı?

Ken Rosenberg

Centipat
Daha fazla  
Kullandığım işletim sistemim 32 Bit Windows 7. 64 Bit Windows 10 indirmek istiyorum. Bilgisayarım 64 Bit tabanlı değil. İndiririsem 64 Bit'lik Windows 10 işletim sistemi kurulur mu?

Arkadaşın dediği gibi, işlemciye bağlı. Ama 32 bit işletim sistemi kullandığınızı söylediniz büyük ihtimal donanım özellikleriniz kötüdür. Yani 4 gb'den daha az ram varsa 64 bit Windows gözle görülür bir ağırlıkla geliyor. Yine de bakacağınız şeyler sizi 64 bite zorluyorsa yapacak bir şey yok işlemci destekliyorsa 64 bit şart.

Arkadaşın dediği gibi, işlemciye bağlı. Ama 32 Bit işletim sistemi kullandığınızı söylediniz büyük ihtimal donanım özellikleriniz kötüdür. Yani 4 GB'den daha az RAM varsa 64 Bit Windows gözle görülür bir ağırlıkla geliyor. Yine de bakacağınız şeyler sizi 64 Bit'e zorluyorsa yapacak bir şey yok işlemci destekliyorsa 64 Bit şart.

Hocam şimdi baktım işlemcim 64 Bit desteklemiyor. 64 Bit yapmak için bir çözümü yok mu acilen lazımda.

Son düzenleme:
Hocam şimdi baktım işlemcim 64 Bit desteklemiyor. 64 Bit yapmak için bir çözümü yok mu acilen lazımda.
Maalesef. İşlemci mimarisi 64 bit desteklemiyorsa işletim sisteminiz de 64 bit olamıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı