64 GB CL 18 RAM ve 32 GB CL 16 RAM uyumlu çalışır mı?

Ehem, ehem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

E kanka FPS drobu tabii olur. Ben sıkıntı çıkmaz derken mavi ekran parça bozulması vs. bunlardan bahsettim.

E kanka, FPS drop tabii olur. Ben sıkıntı çıkmaz derken mavi ekran parça bozulması vs. bunlardan bahsettim.
Ben de kararsız çalışır dedim :) Ha tabi şunu demem lazımdı FPS'ler kararsız olur diye. Benim hatam. Fakat mavi ekranın garantisini veremeyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5 kaldırır mı diye sormaz umarım.
Bu arada daha dün üye olmuş.🧐
Konu sahibi konuyu açıp kaçma.
@Murat6161.

Bu sistemi zamanında hedefimiz vardı onun için topluyorum. 2 soket var ya 2'si boşta ya yine 64 GB alacağım ya da ya da CL 16 alacağım. Diyeceksin CL 18'de var. 3600 MHz'nin onun rengi siyah diye alma niyetim yok. Sırf renkden ama 74 GB olan beyaz, yarı siyah.

Ülkemizde sadece 60.000 TL'yi bilgisayara verecek insanlar görmek beni biraz mutlu ediyor biraz üzüyor. Hatta bayağı üzüyor.

Ama coğu para boşa gidiyor, zevk meselesi. Cooler Master C700M kasası olsa ne olur olmasa ne olur? Benim takıntımdan kaynaklı 6000 TL'ye aldım. Şu an Amazon'da 7 bin TL cünkü hayatta bir kere toplayacağım. Sonra bozulana kadar devam. YouTube video cekeceğim.

Bu sistemi zamanında hetefimiz vardı onun için topluyom 2 söket varya 2'si boşta ya yine 64 GB alacağım ya da ya da CL 16 alacağım diyeceksin CL 18'de var 3600 MHz'nin onun rengi siyah diye alma niyetim yok sıf rengden ama 74 GB olan beyaz yarı siyas.

Ama coğu para boşa gitiyor zevk meselesi Cooler Master C700M kasası olsa ne olur olmasa ne olur benim takın dımdan kaynaklı 6000 TL'ye aldım şu an Amazon'da 7 bin TL cünkü hayatta bikere toplayacağım sonra bozulana kadar devam YouTube video cekeceğim.

Ne için kullanacaksınız?
Sorun olmazsa söyleyebilir misiniz?

Buradan bakarak öğrenebilirsiniz.
RAM'ler burada uyumlu mu diye belirtilmiş. Alacağınız RAM'ler burada yoksa uyumlu olmayacaktır.

En pahalı ve havalı parçalar Full HD indir. :D.

Ciddi ciddi diyorsan bundan al.

Onu da biliyorum. 64 GB 3600 MHz'in dış renkleriyle uyumlu değil, şu an stokta az kalma sebebinden dolayı.

Adata XPG agammIXS50-1TT-C S50G 1 TB 5000 MB-4400 MB/s M.2 PCI-e 4.0 SSD. Bu M.2'yi aldım öne ve İtopya'dan verdim siparişi. Stokta 4 tane kaldı.

Yardımınız için teşekkürler.

Sistemim:
Kasa= Cooler Master C700M.
Anakar= MSI MEG GODLIKE X570.
İşlemci= Ryzen9 3900XT.
Ekran kartı=MSI 3070 Gaming X.
Güç kaynağı= Corsair HX1200W.
RAM= G.Skill 64 GB 3600 MHz CL 18. Yükseltmek istediğim: Ya 96 GB ya 128 GB yapacağım.

İşlemci soğutucu= Cooler Master ML360.
Macun= Cooler Master nano macun.
Kasa ön fan=Cooler Master holo 120mm 3 ad.
Turbo fan= Cooler Master holo 120mm 1ad.

Kasa tavan fan= MSI maxs fan 3 ad.
Ses sistemi= Rampage 311 rms.
Monitör= MSI 322CQR 165Hz 1ms.
Mause= MSI GM30.
HDD= Seagate Barracuda 3.5" 2 TB 7200 RPM 256 MB.
SSD= Samsung 1TB.
SSD M.2= Adata XPG 1 TB 5000 MB-4400 MB/s M.2 PCI-e 4.0 SSD

Alacaklarım:
Güç kaynağı: Corsair HX1200.
Ekran kartı: MSI 3070 Gaming X daha gelmedi Türkiye'ye, Ventus serisi geldi.
RAM: Çoğaltmak istediğim 64 veya 32 daha alacağım. Elimde 64 GB var aldım.

T.

4x32 veya 2x64 alabilirsin. O anakart en fazla 128 GB destekliyor. Kendim g. Skılls Ripjaws 16 GB kullanıyorum gerçekten kaliteli marka, eminim diğer ürünlerde kalitelidir.

Bildiğim katarıyla tek modül 64 GB RAM yok benim aldığım 2×32 64 GB 3600MHz CL18 G.Skill trent Z Neo. Takviye alacakdım 32 o da CL16 sorun olur mu sordum olur dendi riske girmiyeceğim aldığımın aynısını 2×32 alacağım 3 bin TL'ye
profil resmimi değiş tirdim görebilirsiniz ürünleri monitör 31.5 inc diye fotoya eklemedim.

Sıtem toplamatım dahaden takviye derken 64 GB yetmemezlik değil tabii.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı