@Silinen üye Aslında küçük olması makbuldur ama seçim meselesi tabiki Sandisk extreme serisinden fiziksel boyut olarak başka bir model seçebilirsin. Marka ve seri olarak Sandisk Extreme serisi baya iyidir.
@Bronson markanın güzel olduğunun farkındayım, ama benim istediğim USB belleğin resmini konumdaki ekte belirttim. Sandisk'in USB belleklerine baktığımda f/p olarak iyi değiller, ama fiyatları uygun. 75 TL'ye hızlı bellekleri hiç yok.
@Bronson markanın güzel olduğunun farkındayım, ama benim istediğim USB belleğin resmini konumdaki ekte belirttim. Sandisk'in USB belleklerine baktığımda f/p olarak iyi değiller, ama fiyatları uygun. 75 TL'ye hızlı bellekleri hiç yok.
Ben linkini verdiğim modelin bir önceki versiyonunu kullanıyorum, Yeri geldi macbook!a takıp ikinci hdd gibi kullandım, yeri geldi torrent makinesine bağlayıp download diski olarak kullandım gayet de iyi bir performansı var, ısınma konusu haliyle var tabi. Tercih meselesi tabiki bu arada.
Samsung Bar Plus 32GB 200/30MB/s USB 3.1 USB Bellek Gümüş en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!