Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.Bu yaza yeni bir oyuncu bilgisayarıyla girmek istiyorum. Topladığım sistemi aşağıya koydum. Bu arada bütçe en fazla 6400 TL. Sorum ise başlıktaki ile aynı "Bu parçalar uyumlu mu?". Şimdiden teşekkürler.
Kardeş iyi demişsin güzel demişsin ama senin sistemde soğutucu yok. İyi bir soğutucu alırsam dolar düşse bile bütçeyi aşar.Benim alacağım sistem bu. Eğer biraz beklersen (seçimlerden sonra) büyük ihtimalle dolar düşecek. Bu sistemi 6400 TL'ye alabilirsin. Rami 1 tane 8GB aldım ileride arttırabilmek için. Eğer ileride sistemi "upgrade" etmeyeceksen Ram'leri 2x4, ekran kartını GTX 970 SLI yapmanı öneririm, GTX 980Ti'dan daha performanslı.
Eki Görüntüle 74663
Vatan bilgisayar ürünlerini biraz pahalı satıyor. Vatan Bilgisayar'da 1348 Tl olan monitör, Hepsiburada'da 999 Tl ve bazı ürünler de öyle. Mesela Anakart 70 Tl daha ucuz. ASUS Z97-PRO GAMER DDR3 1600MHZ S+V+GL+16X 1150 | pazarcıKardeş iyi demişsin güzel demişsin ama senin sistemde soğutucu yok. İyi bir soğutucu alırsam dolar düşse bile bütçeyi aşar.
Yukarıda belirttim, monitörü kısarak alabilir diye. Monitör biraz fantazi olarak koydum ama çok iyi bir monitör. Monitörden kısmak istemez ise bu sistemi almayabilir. Çünkü başka kısacak bir şey yok "performans canavarı"nda. Ben ileride ekleyeceğimi ve ekleyene kadar O.C yapmayacağımı belirttim yukarıda.Vatan bilgisayar ürünlerini biraz pahalı satıyor. Vatan Bilgisayar'da 1348 Tl olan monitör, Hepsiburada'da 999 Tl ve bazı ürünler de öyle. Mesela Anakart 70 Tl daha ucuz. ASUS Z97-PRO GAMER DDR3 1600MHZ S+V+GL+16X 1150 | pazarcı
Bu sayede iyi bir soğutucu alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.