6450TL RX 5600XT sistem toplama

Sistem iyi mi?

• Oy verenlerin toplamı
    16
Kasayı değiştirin. SPEC-05 bir fırındır.

SPEC - 05 kasa kullanıyorum arka egzoz fan calısıyor sadece RGB'yi baglamadım bile, &99 yük altında RX 5600 XT kartım Max 74, i5 10400 stok sogutuculu islemcim max 63 dereceyi görüyo kasa dar bi yerde olmasına ragmen. Kullanmadan yorum yapmak.

Spec - 05 kasa kullanıyorum arka egzoz fan calısıyor sadece RGB'yi baglamadım bile, &99 yük altında RX 5600 XT kartım Max 74, i5 10400 Stok sogutuculu islemcim Max 63 dereceyi görüyor kasa dar bir yerde olmasına ragmen. Kullanmadan yorum yapmak.

Arkadaş haklı, SPEC-05 fazla ısınan bir kasa. Oyun içi değerlerini söyleyin.

Arkadaş haklı, SPEC-05 fazla ısınan bir kasa. Oyun içi değerlerini söyleyin.

Oyun içi değerleri yazdım zaten. Suan SPEC-05 Kasa üzerinde kurulu sistemden yazıyorum bende niye ısınma yok? Bos sıcaklıkları suan islemci 32-38, Ekran kartı 35-47 aralıgında.

5700XT kullanıyorum, onun bile sürücü sorunları çözüldü. 5600XT'ye sorunlu demek karta hakaret olur. 5600XT 2060 dengi bir kart hatta geçiyor bazı yerlerde. 5600XT fiyatına alacağın NVIDIA karrtan pek bir hayır gelmez. İşlemci 10400F olursa çok daha iyi olur ve kasa değişin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı