Merhaba efendim, iyi sosyaller dilerim. Başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 65-85 bin TL aralığında seyretmektedir. Intel i9 içeren ve kaliteli Hz oranı yüksek 24" monitör ile birlikte sistem toplama denemelerim oldu fakat çok fazla pahalı olduğuna dair geri dönüşler aldım. Ek olarak toplamaya çalıştığım sistemleri yorumlarınıza sunacağım. Sistem toplama amacım; oyunlarda hem performans hem de kaliteli bir görünüm elde etmek ayrıca 3D modelleme ve Unreal Engine 5 kodlama üzerine de çalışmalarım olacaktır. Uzun ömürlü bir bilgisayar toplamak istiyorum. Değerli vaktinizi ayırıp bu konuyu görmeniz halinde fikirlerinizi belirtmeyi es geçmeyin. Şimdiden çok teşekkür ederim, iyi sosyaller dilerim.
En ucuz Intel i7-14700K Yirmi Çekirdek 3.40 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i7-14700K Yirmi Çekirdek 3.40 GHz İşlemci özelliklerini incele, 16.341,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool PQ850M 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PQ850M 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.356,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
NVIDIA DLSS 3, ultra verimli Ada Lovelace mimarisi ve RTX’in tam ışın izleme özelliğinden güç alan GeForce RTX 40 Serisi ekran kartları, oyunculara ve içerik üreticilere performansta kuantum sıçraması…
En ucuz MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.166,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp araştırma yaptığınız için çok teşekkür ediyorum. Sinerji ve İtopya gibi sitelerden toplayabilir misiniz peki? Kurumsal fatura keseceğim için toplu bir yerden satın almak istiyorum. Ayrıca i7 tercihinizin sebebi nedir? İ9 dayanıklılık ve uzun süreli performans için ideal değil midir?
Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp araştırma yaptığınız için çok teşekkür ediyorum. Sinerji ve İtopya gibi sitelerden toplayabilir misiniz peki? Kurumsal fatura keseceğim için toplu bir yerden satın almak istiyorum. Ayrıca i7 tercihinizin sebebi nedir? İ9 dayanıklılık ve uzun süreli performans için ideal değil midir?
i7 14700K F/P anlamında şu an alabileceğiniz en iyi video edit ve oyun işlemcisidir performans testlerine bakıp kendin görebilirsin onun dışında aynı fiyata bu sistemi toplu bir şekilde alamazsın daha önce denedim tek tek almaktan pahalıya geliyor.