Arkadaşlar merhaba, PC dizme konusunda çok bir fikrim yok ama Gaming masaüstü istiyorum artık. 60-70 bin lira gibi bir bütçem var. Ekran kartı olarak RTX 4080 düşünüyorum. Önerilerinize açığım. Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, PC dizme konusunda çok bir fikrim yok ama Gaming masaüstü istiyorum artık. 60-70 bin lira gibi bir bütçem var. Ekran kartı olarak RTX 4080 düşünüyorum. Önerilerinize açığım. Teşekkürler.
NOCTUA-4080 oyuncu bilgisayarı yeni nesil AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RTX 4080 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Hocam, rtx 4080 alıyorsan diğer bileşenlerde iyi oldun. İşlemci, anakart, ram, psu bunlardan kısma. Zaten 40k 4080, geriye 25k kalıyor. Onunla güzel parçalar alamazsın. 65 veriyorsan zorlayabilirsen 80-85 filan çık. Bari rüya gibi sistemin olsun.
Hocam, RTX 4080 alıyorsan diğer bileşenlerde iyi oldun. İşlemci, anakart, RAM, PSU bunlardan kısma. Zaten 40k 4080, geriye 25k kalıyor. Onunla güzel parçalar alamazsın. 65 veriyorsan zorlayabilirsen 80-85 filan çık. Bari rüya gibi sistemin olsun.